Γαύρος ψητός μου μυρίζει
8.2.2011 - 9:13:49 AM 
Μπήκανε οι χουλιγκάνοι στο Θέατρο Τέχνης και βαρέσανε και σπάσανε. Το έργο που θα παιζότανε επί σκηνής δεν ήταν ο Βυσσινόκηπος, αλλά είχε αναφορά σε μια ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι χουλιγκάνοι είχαν σχετική αμφίεση και συνθηματολογία και κίνητρο που δεν άφηνε καμιά αμφιβολία για την προέλευσή τους.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού είπε ότι «Η οπαδική βία δεν έχει χρώμα, δεν θα πάμε στην εύκολη λύση, δεν θα πέσουμε στην παγίδα να συνδέσουμε αυτή τη βία με ομάδες. Ο Ολυμπιακός πάντως, όφειλε να εκδώσει ανακοίνωση καταδίκης των επεισοδίων στο θέατρο.». Η ΠΑΕ Ολυμπιακός  απάντησε με μια ανακοίνωση που διατρεβλώνει τόσο αυτά που είπε ο ΓΓΑ ώστε να πείθει ότι κάτι τρέχει.

Αυτή η ιστορία μου θύμισε την παλιότερη, που κάποιοι ζητούσαν από τον Συνασπισμό να καταδικάσει την τρομοκρατία. Η απάντηση του Συνασπισμού, όταν ήρθε, ήταν σε παρόμοιο πνεύμα: Δεν καταδικάσαμε δημόσια γιατί το θεωρήσαμε αυτονόητο, κι εσείς που δεν το καταλάβατε είσαστε ανόητοι. Δηλαδή σε βρίζουν κι αποπάνω...


 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Η Πηνελόπη Δέλτα κι εγώ
› 
Άθενς μπάι νάιτ
› 
Οι δημοσκοπήσεις δεν βάζουν γκολ
› 
Μ***κία χωρίς σύνορα
› 
Ο μπακαλιάρος φιλούσε υπέροχα.
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers