Lest we forget
2.3.2010 
Ελληνίδα Θεά, αφιερωμένη εξαιρετικά από τους παραγωγικούς Γερμανούς στους ράθυμους «απατεώνες» Έλληνες.
 










 
Ελληνίδα Εβραία συνθλιβόμενη στο Μπιρκενάου, αφιερωμένη εξαιρετικά στους παραγωγικούς Γερμανούς για να θυμούνται πού κυρίως επέδειξαν την παραγωγικότητά τους.
 
















Αναγκαστική εργασία εξόντωσης σε μονάδα του Κρουπ, για να θυμούνται οι παραγωγικοί Γερμανοί ποιοι και πώς «συνέβαλαν» στην παραγωγικότητά τους.
 

Γιατί, αν οι Γερμανοί με την κλασική παιδεία ανατρέχουν στο παρελθόν, καλό είναι πριν φτάσουν στο απώτερο να κάνουν μια μικρή στάση στο πρόσφατο. Φταίμε, βλέπετε, για την υπερχρέωσή μας, αλλά την Ελλάδα δεν την κατέστρεψαν μόνο οι εργολάβοι και οι μεγαλογιατροί – την είχανε ισοπεδώσει και καταληστέψει αυτοί οι παραγωγικότατοι όλων σε σφαγές και δηώσεις.
 

Και δεν είναι κακό να το θυμόμαστε:
 
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Ο γιατρός μισεί τα σφηνάκια
› 
Strictly verboten
› 
Ευγνώμονες με χρονοκαθυστέρηση
› 
Σύγχρονοι μύθοι
› 
Παγάκια Ανταρκτικής
© ΙΣΤΟΣ 2024
Δημήτρης Καστριώτης
Κατά τον ληξίαρχο, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Οι γονείς του, φιλότιμοι πλην κατ’ αποτέλεσμα άστοργοι, δεν τον προίκισαν αναλόγως, ώστε να αφοσιωθεί απερίσπαστος στο οινόπνευμα, την αξία του οποίου φρόντισαν πάντως να του διδάξουν. Ένεκα η ανάγκη, εργάζεται ως δημοσιογράφος εφημερίδων και δικηγόρος από εικοσιπενταετίας. Αναπόφευκτα, πίνει λιγότερο απ’ όσο θα ήθελε.
« Bloggers