Το Color blocking ενώνει την ομάδα
6.9.2011 - 11:18:50 AM 


Κατά το δοκούν, οι ποδοσφαιρικές και άλλων αθλημάτων ομάδες επιλέγουν δίπτυχο χρωμάτων και μουσκεύουν τη φανέλα έχοντας κατά νου τη νίκη και άλλα υψηλά ιδανικά! Δεν θα ήταν, όμως, πολύ πιο εύστοχο σε πολλά επίπεδα οι συνδυασμοί των χρωμάτων να ήταν πιο πετυχημένοι και πιο παιχνιδιάρικοι;;;!!!
 
Άλλωστε, τα χρώματα είναι αυτά, που ομορφαίνουν τη ζωή μας! Χρώματα εναίσιμα για το καλοκαιρινό mood (ακόμη ακμαίο)! Χρώματα που «διατρυπούν» τον αμφιβληστροειδή μας και αυξάνουν τα επίπεδα φερομόνης στο αίμα! Χρώματα της ίριδος που παιχνιδίζουν με τις ακτίνες του ήλιου εκπέμποντας νεανικότητα και δίνοντας αίσθηση ακριβού βηρύλλου λόγω της αντίθεσης με τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας! Αλλά και χρώματα δωσίλογα για στιλιστικά λάθη ακραία, που έχουν τον αμάζευτο! Χρώματα που θυμίζουν τους φημισμένους τρικολόρε ή προκαλούν ξανθοψία τουλάχιστον στους έχοντες όμματα.
 
Χρώματα σας δίνω μία συμβουλή: Συνδιαστείτεεεεεεεεεεεεε και κάντε το επιτυχημένο color blocking να φαίνεται απλή διαδικασία για όλες… πάντα με τη δύναμη του φεγγαριού! Προς αποφυγή και διφθερίτιδας τώρα στα στερνά μου!
 
Μπες, λοιπόν, στο γήπεδο με τη φανέλα συνδυαστικού χρωματικού εγχειρήματος...
 
 
ΠΡΑΣΙΝΟΥ με ΓΑΛΑΖΙΟΥ, Παναθηναϊκέ και άδραξε την ευκαιρία να ανανεωθείς με το νέο πνεύμα, που θα έρθει στην ομάδα ντυμένη με αυτή την τιμημένη τη φανέλα! Θα το εκτιμούσε και ο Cisse στον τρισμέγιστο βαθμό, αφού ως εγκεκριμένο fashion icon από το σωματείο καλοαναθρεμμένων θεόπνευστων ντυμένων όντων, ξέρει πως το πράσινο του ΠΑΟ ήταν τουλάχιστον ντεμοντέ... για να μην πω καρακιτς και μετά με λέτε υπερβολική.
 
Εκτός γηπέδου: Ένα μάξι σατέν φόρεμα στο χρώμα του ουρανού με μία φαρδιά ζώνη πλημμυρισμένη από χλωροφύλλη, θα αποτελέσει σύνολο ενδυματολογικό, που δύσκολα θα σας αφήσει να περάσετε απαρατήρητες. Για πιο σπορτιφ εμφανίσεις, ένα γαλάζιο σορτς με ένα πράσινο topκαι εξάπλωση του σετ αυτού των χρωμάτων στα αξεσουάρ και τα πατούμενα, θα σας προσδώσει εκείνο το συν για να γίνετε επικεφαλής της WWF, αφού όλοι θα έχουν σιγουρευτεί για τα εναντιόμορφα συναισθήματά σας (για την μόδα και την πανίδα!).
 
 
ΚΟΚΚΙΝΟΥ με ΜΠΛΕ, Ολυμπιακέ! Γιατί καλό το ερυθρόλευκο, αλλά δε νομίζουν οι υψηλά ιστάμενοι της πειραιώτικης ομάδας πως τον κόβει λίγο τον Μοντέστο το άλικο;! Ενώ σε συνταίριαξη με το κυανό... άλλο πράγμα... θα δείξει αλλιώς ο άνθρωπος.
 
Εκτός γηπέδου: Φόρεσε ένα μπλε φόρεμα με κόκκινες γόβες και άσε τις άλλες με κοινότυπα σύνολα σε χρωματικούς συνδυασμούς άνευ εμπνεύσεως και προσωπικού στίγματος. Μπορείς ακόμη να συνδυάσεις το κόκκινο φόρεμά σου με μία ψιλή μπλε ζώνη, αν δεν τολμάς ποντάροντας στο υπερβολικό χρώμα.
 
 
ΜΠΛΕ με ΤΙΡΚΟΥΑΖ, Εθνική Ελλάδος και δώσε εις όλη τη γηραιά ήπειρο το feeling του καλοκαιριού της εύκρατης χώρας μας. Οι ξένοι παίκτες θα νιώσουν στην πρώτη στιβάδα δέρματός τους την λάμψη της θάλασσας και του ουρανού μας με αυτή τη φανέλα, παρά την λευκή με το μπλε. Και μετά όλοι θα εναβρυνόμαστε όχι μόνο για την πρωτιά του 2004, αλλά και την στολή της ομάδας μας.
 
Εκτός γηπέδου: Ένα μπλέ μπλουζάκι με μία τιρκουάζ φούστα είναι άκρως θερινό look, που μπορεί όμως να σας συνοδεύσει μέχρι τη φθινοπωρινή δροσιά χωρίς να δείχνετε ξεχασμένη ζώσα ψυχή μήνα Ιούλιο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τα ανάλογα αξεσουάρ... χρυσά το καλοκαίρι, ταμπά ή μαύρα για την πρώτη δροσιά!
 
 
KIΤΡΙΝΟΥ με ΚΟΚΚΙΝΟΥ, Αεκάρα, ομαδάρα και άσε το χλωμό κιτρινόμαυρο αποτέλεσμα για δεύτερες ομάδες όπως ο Άρης. Δε θα φάνταζε τότε στα νιάτα του ωσάν πρίγκηπας φυλλοφάγος, Ταρζάν γυμνασμένος, ο Ντέμης, αν φορούσε ριγωτό μπλουζάκι της ρόδινης παλέτας με το χρώμα, που συμβολίζει την απιστία; Εγώ λέω πως η Δέσποινα θα τον είχε ερωτευτεί μία ώρα αρχύτερα και τώρα θα είχαν λύσει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας. Μάλλον, όμως, φαίνεται ότι οι σχεδιαστές της συγκεκριμένης στολής ήταν αρχιλίπαροι για τον καπνιστή πούρων, που του άρεσε δεόντως το κιτρινόμαυρο.
 
Εκτός γηπέδου: Φόρεσε ένα κίτρινο φόρεμα ή ένα κίτρινο t-shirt και κράτα με αισιοδοξία, φινέτσα και μπρίο την κόκκινη itbag σου και σε όποιο κοσμοβριθές μέρος και αν βρεθεί το ταλαίπωρο κορμί σου, εσένα θα κοιτάνε και το στιλ σου. Συνέχισε να παραδίδεις μαθήματα μόδας, λέγοντας βροντερό «ΝΑΙ» σε κόκκινη μπλούζα με κόκκινο σορτς. Η δερμάτινή σου τσάντα θα δείχνει τέλεια με το συγκεκριμένο σύνολο.

 
Μία ομάδα δε θέλει αλλαγή ολάκερη της ποδοσφαιρικής της εμφάνισης και αυτή είναι η Εθνική ομάδα της Καστοριάς, εφόσον το ΡΟΖ με το ΚΙΤΡΙΝΟ είναι ένα ταίριασμα χρωμάτων, το οποίο ισορροπεί την συνεχώς παραγόμενη τεστοστερόνη από τα λάσια στήθη των παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα... απλά χρειάζεται να αναμείξουν λίγο το λευκό με το έντονο κόκκινο στον καμβά της φανέλας και θα γίνει πιο girly το όλο concept. Δε ξέρω αν η ομάδα θα συνεχίσει να έχει τις ίδιες επιτυχίες στο χλοοτάπητα, αλλά σίγουρα θα αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες, που θα βλέπουν το αγαπημένο χρώμα να έχει απορροφηθεί από το βαμβάκι της στολής της βορεινής ομάδας.
 
Εκτός γηπέδου: Φορέστε ένα ροζ φουλάρι με την κίτρινη μπλούζας και αισθανθέιτε για λίγο Barbie πιο μεστής ηλικίας. Για ακόμη πιο ουδέτερη εμφάνιση, μολαταύτα με το δικό της ύφος, προτιμήστε ένα ροζ ανοιχτό κραγιόν και συνδυάστε το με το λεμονί φορεμά σας.
 
Να θυμάστε πως ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στη μόδα δεν παίρνει η μπάλα ή το εκάστοτε ένδυμα αυτοβούλως πρωτοβουλίες. Φορέστε τα φλουό χρώματα χωρίς να σας φορέσουν και ικανοποιείστε το εγώ σας με την πολυδωρία των χρωμάτων για την ομορφιά μας. Ντριπλάρετε και δώστε χρώμα στη ζωή σας... καλή επιτυχία!
 
 
Υ.Γ. πρώτον: Το καλό με το καλοκαίρι είναι ότι η μητέρα μου δεν φτιάχνει φακές και άλλα όσπρια και έτσι μπορώ να οικοδομήσω με βασταγερές βάσεις τη μελλοντική μου χοληστερίνη με τα τηγανιτά!
 
Υ.Γ. δεύτερον: To ότι γίνομαι υπερηχητική όταν νευριάζω, δεν πρέπει να ενοχλεί τους γύρω μου, αλλά τουναντίον... να το εκτιμήσουν στον υπέρτατο βαθμό, αφού αποτελώ τη βασική δίοδο για την επικοινωνία με τα δελφίνια. Ζήτω η επιστήμη!
 
Υ.Γ. τρίτον: Τα όμορφα κορίτσια... όμορφα καίγονται!
 
Υ.Γ. τέταρτον: Γιατί αν είναι να υποστεί η καούκα μας την υψηλή τοξικότητα των βαφών, τουλάχιστον το χρώμα να είναι ξανθό! Οι ξανθιές θα κυριεύσουν τον κόσμο...
 
 
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Πες του... τι να το κάνω το παλτό στην έρημο;! (part one)
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 1
› 
Το ημερολόγιο μίας fashionista
› 
Αξε(σε)σουάρ για δολοφόνους
› 
O παλιός είναι αλλιώς…
© ΙΣΤΟΣ 2024
Βέρα Φραντζή
Η Βέρα Φραντζή από το 1986 και ύστερα άρχισε να ντύνεται…! Διαπίστωσε στη συνέχεια πως και άλλοι άνθρωποι το κάνουν αυτό... όχι όμως με τόση επιτυχία! What a disaster…!
« Bloggers