Επετειακή Miss P.S.
20.12.2011 - 12:24:01 PM 
Θέτε, δε θέτε... πέρασε ένας χρόνος περίπου από τότε που η πρωτόφαντη Βέρα Φραντζή άρχισε να γράφει για μόδα και για στιλ στο Homefood. Γι’αυτό σε τούτο εδώ το κείμενο δε θα γκρινιάξω για τη συμμετρία του πασουμιού με τη φούστα, ούτε για την χρωματική σύμπνοια της βαμβακερής κιλότας με το κηροπήγιο πάνω στο κομοδίνο, ούτε καν θα κράξω τα κεντητά ροζ σοσόνια μέσα από μαύρο καλσόν, (που είδα να φοράει κάποιο κοράσιο με περισσή αμαρτωλή στιλιστική διάθεση), ούτε πάλι θα μεμψιμοιρήσω που ο νεανικός μου καρπός δεν συγκρατάει μία αληθινά δερμάτινη τσάντα, αλλά θα γράψω υστερόγραφα ποικίλα προς τέρψη ενδυματολογική και επαύξηση ενδορφινών... έτσι για να το γιορτάσουμε φέτος την μοιρασιά του ζαχαρένιου κουραμπιέ και του μελωμένου μακάρονου.
 
Υ.Γ. πρώτον: Η φαεινή ιδέα του Θεού να ασχοληθεί με την ανθοκομική πριν δύο χιλιάδες χρόνια περίπου με έμφαση στους κρίνους, είχε ως αποτέλεσμα το εορταστικό ωράριο και την δουλειά και την καθιερωμένη ως αργία Κυριακή. Παίξε την άλλη φορά με ένα πανσέ... μπορεί να έχει πιο ομαλά αποτελέσματα για την ροή της ιστορίας! Και εσύ το είδες κηπουρός.... εμείς οι απλοί θνητοί τι φταίμε;! Που να ζητήσω το δίκιο, που να το βρω;! Στον αρχάγγελο Γαβριήλ ή σε κανένα ξεπεσμένο Χερουβίμ;!
 
Υ.Γ. δεύτερον: Τα φετινά Χριστούγεννα πάλι θα φορέσουμε κατάσαρκα την παγιέτα, αλλά μην βγάλετε τις προπέρσινες χρυσές παγιέτες. Τώρα στις κιθαρωδίες, θα ντυθείτε με παγιέτα σε γκρι και κυανούς τόνους ή και ασημί, ενώ το χρυσό θα κατοικοεδρεύσει σε μοτίβα στιλ πύθωνα και άλλων όφεων. Προσοχη στο δηλητήριο των ομοτράπεζων θηλυκών με κλασική κιγκλίδα ασφαλείας το φιδόσκοινο της λιτότητας...
 
Υ.Γ. τρίτον: Mε την αδερφή μου στο τρένο του γυρισμού περασμένη ώρα:
-
«Είναι λίγο περίεργος αυτός!»
«Μη φοβάσαι τίποτα, μικρό αδέρφι! Μου είχε φτιάξει η μαμά μία ζαμπονοτυρόπιττα με ληγμένο κεφαλοτυρι για δεκατιανό... σκέτο φονικό όπλο!»
 
Υ.Γ. τέταρτον: Προτιμήστε το ταλασσί υποκάμισο και συνδυάστε το με πουλόβερ σε γήινους τόνους και θα λάμψετε με αυτό το κομψό office look, ενώ θα είστε ζεστές και εύμορφες!
 
Υ.Γ. πέμπτον: Κοπλιμάν άρρενος έξι και πέντε το πρωί πηγαίνοντας με τελείως νυσταγμένη διάθεση στη δουλειά:
- «Δεσποινίς, να σας πω κάτι!»
- «Πείτε μου!» (άντε να δω τι θα ακούσω πάλι γιορτάρες μέρες! Θα μου προκαλέσει το ντεκαπάζ πυοφύτη... θα το καταφέρεις!)
- «Σας είδα και τυφλώθηκα... ακτινοβολείτε!»
«Ένα όνομα θα σας πω για την περίπτωσή σας... Χριστός... και οι τυφλοί ξαναβλέπουν! Επιπλέον, άκουσα πως είναι μάγκας, είναι και μερακλής!»

Υ.Γ. έκτον: Ο χειμώνας αποτελεί ιδανική εποχή για πραγμάτωση του πετυχημένου layering. Μη φοβηθείτε να φορέσετε ζακέτες, γιλέκα, πανωφόρια, λεπτά μπλουζάκια μαζί και απλώς μετριάστε τον ίσως υπερβολικό όγκο του outfit στο πάνω μέρος με στενά παντελόνια και φούστες με οπάκ καλσόν... γιατί τα κάτω άκρα κρυώνουν λιγότερα πάντα.
 
Υ.Γ. έβδομον: Μιλώντας μία κυρία στο τηλέφωνο:
«Εν μπάση περιπτώση...» ...Καλέεεεεεεεε.... τι Μπάσης και ψίθυροι καρδιάς;;;!!!!
 
Υ.Γ. όγδοον: Επενδύστε σε ένα κόκκινο παλτό! Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο πιο ενδιαφέρον είναι από το μαύρο και τελικά, πόσο ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα. Σας υπόσχομαι πως δε θα σας περιορίσει και θα είστε άκρως απόμπευτες από τις κακές γλώσσες.

Υ.Γ. ένατον: Μία συνάδελφός μου μυξοκλαίει για το ατίθασο DNA της:
«Άσε... έχω βγάλει κάτι εξαρτήματα από το κρύο... σε όλο μου το σώμα!»
- «Σιγάααα... ρε πολυεργαλείο... μην είσαι και το δεξί χέρι του Μπομπ του μάστορα!»
 
Υ.Γ. δέκατον: Για το απόλυτο 40’s look, εναρμονίστε ένα ροζ μοχέρ πουλόβερ με πένσιλ γκρι φούστα. Classy!
 
Y.Γ. ενδέκατον: Φέτος τα Χριστούγεννα θα κάνω μία ευχή προς όλους τους υπεύθυνους ύλης γυναικείων περιοδικών... ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ! ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... δε μπορώ άλλο τις πρωινάδικες ατάκες της ξανθιάς καούκας!
 
Υ.Γ. δωδέκατον των υστερογράφων: Καλές γιορτές και ταρατατζούμμμμμμμ!

 
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Πες του... τι να το κάνω το παλτό στην έρημο;! (part one)
› 
Αξε(σε)σουάρ για δολοφόνους
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 1
› 
Αν ήμουν άντρας…
› 
Ουσίες και οινοπνεύματα
© ΙΣΤΟΣ 2024
Βέρα Φραντζή
Η Βέρα Φραντζή από το 1986 και ύστερα άρχισε να ντύνεται…! Διαπίστωσε στη συνέχεια πως και άλλοι άνθρωποι το κάνουν αυτό... όχι όμως με τόση επιτυχία! What a disaster…!
« Bloggers