Η καλύτερη δίαιτα
13.5.2009 - 8:23:57 AM 


Ο συγγραφέας άνω δεξιά σας, είναι ,επιεικώς, ένα τέρας. Ευτυχώς το γνωρίζει. Το πολύ πολύ από Ιάγος να γίνει κάποτε Μαργίτης. Αλλα εσείς, έχετε ελπίδες. Πολλές. Προσέξτε όταν η στεατοπυγία σας, αρχίζει και δημιουργεί κάτι παράξενα βουνάκια, που ακόμη και το ινδικό μετάξι, δηλαδή το βαμβάκι, δυσκολεύεται να πτυχωθεί. Τζάμπα πάει το Μπόλιγουντ,Είναι ώρα γιά μιά δίαιτα.


Φυσικά, έχετε μπροστά σας ωκεανούς δικαιολογιών γιά να την εμποδίσετε. Εδώ έφτιαξαν ειδικό χωροταξικό γιά τον ελληνικό τουρισμό που έχει πρότυπο το Μαρόκο και τις ακτές της Ισπανίας, στην δίαιτα θα κολλήσουμε; μπορείτε να αρχίσετε με χοντρές πλάκες. Να παινεύεστε. Να κολυμπάτε στα κιλά σας, ωσάν κλειστή βουλή ή ωσάν μαγιάτικο οψάριον, που έφτασε στα μέρη μας γιά να το καρβουνίσουμε.


Και το διαδίκτυο βοηθά, ώ, πως βοηθά! γεμίστε τον χώρο σας με ανορεξικές έρμες και σκότεινες, που θέλουν βοήθεια, αλλαγή μυαλού και κανονικό φαγητό, μήπως και συνέλθουνε. Εσείς, δεν θα ματαιώσετε τόσο βάνδαλα και βάρβαρα την ομοίωσή σας με τον Θείον.


Απομένει η τελική λύση. Το γέλιο. Να γελάτε. Συχνά και ανακουκουρδιστά. Να γελάτε σα χαζοί και σα χαμένοι. Είναι μιά ασφαλής εξόδιος ακολουθία θερμίδων, σας κάνει τελείως αναξιόπιστους, σας στέλνει στην ομάδα των ειλώτων. Δεν είστε σοβαροφανείς, άρα δεν είστε σοβαροί. Τα πάχη σας δεν είναι πλέον κάλλη σας, αλλα η κατάρα της θεάς Κάλι. Να γελάτε. Ασταμάτητα. Κι άν βρεθεί κάποιος να υποστηρίξει ότιδεν υπάρχει τεκμηριωμένη σύνδεση του γέλιου με το αδυνάτισμα, σας λέγω ότι η δική μου δίαιτα σημαίνει τον τρόπο της ζωής και όχι το αδυνάτισμα.
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Παγωνιέρα
› 
Το λαϊκό τσατσά
› 
Ως διανοούμενος, άς περιφρονήσω κάποιον...
› 
Ο γεροντισμός, τελευταίο στάδιο της πολιτικής ζωής
› 
Η αλλαγή των φώτων
© ΙΣΤΟΣ 2024
Πάνος Θεοδωρίδης
Ο Πάνος Θεοδωρίδης (1948-2016) είναι συγγραφέας.
« Bloggers