Κείμενα των οποίων η ανάγνωση διεκόπη βιαίως και αιφνιδίως (2)
30.1.2012 - 12:29:57 AM "Για τις 14 Μαΐου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του δημοσιογράφου Σεραφείμ Φυντανίδη, ο οποίος κατηγορείται για μη καταβολή χρεών στο δημόσιο.

Το δικαστήριο ανέστειλε την ποινική διαδικασία σε βάρος τού κατηγορούμενου, μέχρι τη δικάσιμο που έδωσε, καθώς ο δημοσιογράφος είπε ότι έχει ήδη κάνει ρύθμιση για την εξόφληση του χρέους του, το οποίο με τις προσαυξήσεις φτάνει τις 135 χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Φυντανίδης ανέφερε στο δικαστήριο ότι την ημέρα που συνελήφθη υπέβαλε στη ΔΟΥ Ψυχικού, όπου έχει βεβαιωθεί το χρέος, αίτηση για την υπαγωγή του σε διαδικασία ρύθμισης και ότι επίσης έχει ήδη καταβάλει ποσό 15 χιλιάδων ευρώ που αποτελεί την πρώτη δόση.

Είπε επίσης στους δικαστές ότι τα χρήματα για την καταβολή της δόσης, του τα έδωσαν φίλοι του καθώς είναι άνεργος τέσσερα χρόνια και βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

Ο συνήγορός του Αλ. Κούγιας..."
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Τζούλια 2 Μαύροι
› 
Γαύρος ψητός μου μυρίζει
› 
Λέξεις ληγμένες σα ναρκωτικά
› 
Όταν η Τζούλια ήταν μελαχρινή
› 
Η Εύα Λάσκαρη κι εγώ
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers