Είμαστε όλοι Χελίν.
28.4.2012 - 7:21:54 PM 


Όταν πρωτοείδα το βίντεο της Κατερίνας Μουτσάτσου, αυτή την δήθεν κορυφούμενη υστερία γύρω από τις λέξεις «Γκρικ» και «Χελίν», αναρωτήθηκα ποιος να είναι ο δημιουργός του, και γιατί.

Μετά διάβασα τον Γεωργακόπουλο και έμαθα ότι το πρωτότυπο ήταν μια διαφἠμιση καναδέζικης μπίρας, με τίτλο «I am Canadian». 

Παρ' όλο που το βίντεό της είναι καραμπινάτη αντιγραφή, η εταιρεία παραγωγής Romanesque Films ζήτησε (και πέτυχε) να κατέβει από το YouTube μια απάντηση/παρωδία του. (Όχι αυτή του Χάρρυ Κλυνν βέβαια, αυτός είναι συνάδελφος.)


Έμαθα επίσης ότι η Katerina Moutsatsos δηλώνει στο σάιτ της ότι είναι «American by Birth, Greek by Blood, French by Culture, Italian by Love, Turkish by Passion, Human by Aspiration.» Μάαααλιστα. Χρησιμοποιεί τη λέξη που αρχίζει από G και όχι αυτή που αρχίζει από H. Αλλά τι περιμένουμε από άνθρωπο που ντρέπεται να προσθέσει «Spanish/Mexican by Surname»;

(Παρεμπιπτόντως, η ωραιότερη παρωδία που έχω δει είναι αυτή που απαντάει και στο ερώτημα «Πού πήγε η μπάλα στο πέναλτι του Σέρχιο Ράμος;» Την έχω δει καμιά πενηνταριά φορές και κάθε φορά σκάω στα γέλια. Γεια στα ψαλιδένια χέρια σου αγόρι μου.)


Για όποιον έχει όρεξη για hardcore κείμενα και θέλει να μάθει και Ιστορία, η Μs. Moutsatsos εξηγεί καταλεπτώς τι δεν έχουμε καταλάβει σε αυτό το βίντεο και ποιο είναι τι θέμα του (εκτός από την υποκριτική δεινότητα της πρωταγωνίστριας, φυσικά). Από την άλλη, ο Randy Marsh βρήκε μιαν άκρη του νήματος κι άρχισε να το ξετυλίγει, για να καταλήξει στο μακάβριο (πλην οφθαλμοφανές) συμπέρασμα ότι «Η Κατερίνα Μουτσάτσου είναι η χαμένη κόρη του Ozzy Osbourne»


Στο σάιτ/μπλογκ της, η λεγάμενη υποστηρίζει ότι το βίντεο δεν είναι διαφήμιση μπύρας (καλομελέτα...), αλλά φόρος τιμής (στη διαφήμιση μπύρας), και υποστηρίζει ότι μόνη της τα έκανε όλα: «There is nobody behind it but me.» Ναι, καλά. Εγώ έχω υπομονή, και είμαι διατεθειμένος να περιμένω όσο χρειάζεται ώσπου να βγει ο Νίκος Μαστοράκης πίσω από την κουρτίνα. 



 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Η Τζούλια κι εγώ
› 
Όχι άλλο σεξ, ευχαριστώ.
› 
Όταν η Τζούλια ήταν μελαχρινή
› 
Μάρτιαι Ειδοί
› 
Άσε μας κουκλίτσα μου.
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers