Μπλε ΟR στρουμφ
4.11.2009 - 5:10:59 PM 
Στις 16 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός για τη νέα γρίπη, μας πληροφόρησε χθες με εγκύκλιο η MLX (Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου για τους φίλους).

Ας θυμηθούμε τι δήλωνε ο προκάτοχός της, ο γίγας Αβραμόπουλος, στις 31 Ιουλίου:

Η χώρα μας είναι ανάμεσα στις πρώτες που θα προμηθευτούν το εμβόλιο για τη Νέα Γρίπη και το Εθνικό Σχέδιο Δράσης προσδιορίζει με σαφήνεια τη μεθοδολογία, που θα ακολουθηθεί, καθώς και την συμβολή της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην υλοποίηση του σχεδίου εμβολιασμού. [...] Σε αυτό το σημείο, σας ανακοινώνω, ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής Συνεδρίασης της Διυπουργικής Επιτροπής, απεφασίσθη, με εντολή του ίδιου του κ. Πρωθυπουργού, ο εμβολιασμός όλων ανεξαίρετα των πολιτών και των κατοίκων της χώρας μας.

Δεκαπέντε μέρες νωρίτερα, ο γίγας Αβραμόπουλος δήλωνε στην Απογευματινή

από τις αρχές Σεπτεμβρίου μπορεί να αρχίσει ο μαζικός εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. 

Η πρώτη δήλωση του γίγαντα Αβραμόπουλου είναι από το επίσημο Δελτίο Τύπου που φιλοξενείται όχι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας, αλλά του www.avramopoulos.gr. Πιστεύω να προσέξατε ότι εκεί η νέα γρίπη γράφεται με κεφαλαία. Νέα Γρίπη. Όπως Νέα Δημοκρατία...

Το ωραιότερο όμως είναι όταν κάνεις αναζήτηση στο site του γίγαντα Αβραμόπουλου και δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις. Τότε βλέπεις το εξής μήνυμα (και δεν σας κάνω πλάκα, απαίσια μικρά στρουμφάκια):

Η αναζήτησή σας δεν έδωσε αποτελέσματα

  • Ελέγξτε αν η ορθογραφία σας είναι σωστή.
  • Αφαιρέστε τα εισαγωγικά γύρω από τις φράσεις για να αναζητηθεί κάθε ξεχωριστή λέξη: η αναζήτηση "μπλε στρουμφ"βρίσκει λιγότερα από την αναζήτηση μπλε στρουμφ.
  • Σκεφτείτε την περίπτωση να κάνετε το ερώτημά σας ποιο χαλαρό με τη χρήση του OR: η αναζήτηση μπλε στρουμφ βρίσκει λιγότερα από την αναζήτηση μπλε OR στρουμφ.



 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Τζούλια 2 Μαύροι
› 
Άθενς μπάι νάιτ
› 
Το σουτιέν της Ιουλίτας
› 
Όταν η Τζούλια ήταν μελαχρινή
› 
Η Τζούλια κι εγώ
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers