Η γνωστή άγνωστη
3.12.2009 - 10:51:47 PM 
Εδιάβασα στην φοβερή και τρομερή εφημερίδα Espresso τον τίτλο (γκα-γκααν) «Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΝΤΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ». Και σκέφτηκα, για να μας λένε «Η ΑΓΝΩΣΤΗ» συνεπάγεται ότι υπήρχε και άλλη μία, που ήταν γνωστή ως «Η ΓΝΩΣΤΗ», αλλιώς θα λέγανε απλὠς «Η ΝΤΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΟΜΙΛΕΙ». 

Όμως άλλη νταντά δεν υπήρχε. Όχι ότι δεν θα μπορούσε να ήταν το προϊόν δύο νταντάδων (γνωστής και άγνωστης) ο τ. Πρωθυπουργός. Αλλά η νταντά του ήταν μία. Όπως και η μαμά, άλλωστε.

Διάβασα διαγωνίως κι εναγωνίως το άρθρο, ψάχνοντας να βρω περιγραφές και λεπτομέρειες αντίστοιχες με αυτές που θα έκανε η υπηρέτρια του Προυστ (Γυρίσανε λιώμα από το Rock and Roll με τον κύριο Αρούλη και του έστρωσα να κοιμηθεἰ στον καναπέ για να μην οδηγήσει), αλλά τζίφος.

Τι τα θέλετε, η Espresso είναι πια σκιά του εαυτού της. Μόνον αν δω πρωτοσέλιδο ότι ο Καζαντζίδης εθεάθη σε βενζινάδικο στην Ελασσόνα θα πειστώ ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. 

 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Τζούλια 2 Μαύροι
› 
Το σουτιέν της Ιουλίτας
› 
Όταν η Τζούλια ήταν μελαχρινή
› 
Η Τζούλια κι εγώ
› 
Γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers