Ωραίος (και) επιστήμων
1.2.2010 - 8:46:07 PM 
Πήγα σε έναν καινούργιο παθολόγο για να με κοιτάξει. Αυτός σε πέντε λεπτά διαπίστωσε πέντε διαφορετικές παθήσεις, διαφορετικές εννοώ από αυτές που είχε διαγνώσει ο προηγούμενος παθολόγος και για τις οποίες ήθελα μια δεύτερη γνώμη. Με παρέπεμψε για εξετάσεις. Ἐχετε κανέναν δικό σας μικροβιολόγο; Είχα μία, αλλά δεν θυμόμουν το όνομά της, κι είπα ας πάει στα κομμάτια, να δοκιμάσω και καινούργιο εργαστήριο. Μου σύστησε τον δικό του.

Πήγα στο καινούργιο εργαστήριο. Η αιμοληψία μια χαρά. Είχε και χαντζαπλάστ για την πληγίτσα. (Μη γελάτε - πριν από έξη μήνες ο «Ευαγγελισμός» δεν είχε.) Και έρχεται η ώρα του αποχωρισμού. 

Πότε θα είναι έτοιμες οι εξετάσεις;
Εσείς, πότε τις θέλετε;
Ξέρετε, μεθαύριο κάνω ένα πάρτυ και θα ήθελα να τις φορέσω....


Όχι, δεν το είπα. Το σκέφτηκα, μαζί με άλλα πολλά, κυρίως υβριστικά και προσβλητικά για τον επαγγελματισμό του. Άκου πότε τις θέλετε!

Όταν θα είναι έτοιμες, απάντησα. Κι ελπίζω να θυμάται αυτή την απάντηση, γιατί δεν θα με ξαναδεί για να του την ξαναδώσω.



 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Τζούλια 2 Μαύροι
› 
Το σουτιέν της Ιουλίτας
› 
Όταν η Τζούλια ήταν μελαχρινή
› 
Η Τζούλια κι εγώ
› 
Άθενς μπάι νάιτ
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers