Το μηδέν εννέα τελειώνει καλά
31.12.2009 - 11:08:32 PM 
Περνώντας σήμερα το απόγευμα από το Virgin στη Σταδίου, όπου μπήκα αναζητώντας το The Bright Mississippi του Alain Toussaint για να το χαρίσω σε όλους τους φίλους μου, αλλά δεν το βρήκα, οπότε να αρκεστείτε στην αναφορά και να το πάρετε μόνοι σας, τα άλλα δισκάδικα είχαν κάτι ουρές απερίγραπτες στα ταμεία, περνώντας λοιπόν από το Virgin, στο μαγαζί έπαιζε το Band of Gypsys του Hendrix.

                                     

Ο δίσκος είναι ζωντανή ηχογράφηση από συναυλία που δόθηκε στο Fillmore East (NYC) την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 1970. Αν θέλετε κάνετε την μαθηματική πράξη, αλλά καμία σημασία δεν έχει: κανείς (μα κανείς) δεν έχει ξαναπαίξει έτσι κιθάρα, κανένα τρίο δεν έβγαλε τέτοιον ήχο, ακόμη και με συνθεσάιζερ (χα!), ο δίσκος δεν έχει ημερομηνία λήξης, ακούγεται με ζώνη και κράνος.

Εγώ πήρα την ανάσα μου. Άντε και καλή χρονιά και σε εσάς. 
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Χειλάκι πετροκέρασο
› 
How Big Is Julia?
› 
Μια κακή συνήθεια
› 
Η εξέλιξη του είδους
› 
Όχι άλλο σεξ, ευχαριστώ.
© ΙΣΤΟΣ 2025
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers