Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Douwe Egberts
Απελευθερώστε τη μαγεία της στιγμής με τις νέες κάψουλες Espresso Douwe Egberts

Η εταιρεία Bravo Greece A.E., μέλος του Ομίλου D.E MASTER BLENDERS 1753, καινοτομεί, λανσάροντας τις νέες κάψουλες Espresso Douwe Egberts, διαθέσιμες στα supermarket & συμβατές με μηχανές Nespresso®* και σας καλεί να απελευθερώσετε τη μαγεία της στιγμής σε ένα απολαυστικό ταξίδι.
 
Κάθε διάφανη κάψουλα Espresso Douwe Egberts είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αιχμαλωτίζει την ποιότητα και να διατηρεί το υπέροχο άρωμα των επιλεγμένων χαρμανιών espresso σε ένα φακελάκι… μέχρι εσείς να ελευθερώσετε την ουσία του τέλειου καφέ που περιέχει. Αυτή είναι και η ψυχή του Douwe Egberts, που με 260 χρόνια εμπειρίας και γνώσης, επιλέγει εξαιρετικής ποιότητας κόκκους Arabica & Robusta, τους οποίους καβουρδίζει στις ιδανικές συνθήκες για να αποκτήσουν το βαθύ, ζεστό τους χρώμα και τη ξεχωριστή γεύση με το μοναδικό άρωμα Douwe Egberts.
 
Ανακαλύψτε τη διαφορά δοκιμάζοντας τις 12 απολαυστικές γεύσεις καψουλών Εspresso Douwe Egberts, ικανές να ικανοποιήσουν κάθε διάθεση και να συνοδεύσουν κάθε στιγμή των φίλων του καφέ. Στιβαρή, decaf, λεπτή, δυνατή, κλασική, γεμάτη, δυναμική, ατίθαση… όποια κι αν είναι η προσωπικότητα της περίστασης και του καφέ που προτιμάτε, στην ποικιλία από κάψουλες Εspresso Douwe Egberts θα βρείτε το δικό σας ιδανικό χαρμάνι. Εκείνο που σας ταιριάζει και ικανοποιεί απόλυτα, χωρίς συμβιβασμούς, τις γευστικές σας απαιτήσεις.
 
Το μυστικό της ευτυχίας είναι η ελευθερία. Για τους περισσότερους από εμάς, ένας αναζωογονητικός καφές espresso αποτελεί το ωραιότερο διάλειμμα μέσα στη μέρα και μία από τις πιο απολαυστικές στιγμές ελευθερίας. Τώρα, με τις κάψουλες Εspresso Douwe Egberts, η μαγεία της στιγμής απελευθερώνεται ακόμα περισσότερο!
4.3.2014 
 
Food news