Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Focaccino
Η πιο νόστιμη Σαρακοστή στα Focaccino με νέες γεύσεις
Η ελληνική αλυσίδα Focaccino, η μοναδική πρόταση στον χώρο της εστίασης που συνδυάζει τις παραδοσιακές δημιουργίες φούρνου με τον γρήγορο καφέ, γιορτάζει τη Σαρακοστή με νέα νηστίσιμα προϊόντα. Έχοντας ως επίκεντρο της φιλοσοφίας της τον σεβασμό στον τελικό καταναλωτή η ομάδα των σεφ δημιούργησε νέες νηστίσιμες γεύσεις όπως την αγαπημένη Focaccia με ζεστή ελιά και μελιτζάνα αλλά και με μελιτζάνα & pesto, Νηστίσιμες σαλάτες, Τάρτα πατάτας, Φλαν μήλου, Muffins καραμέλα και λεμόνι, Μηλόπιτα σφολιάτας ενώ στα Focaccino θα απολαύσετε και τις αγαπημένες χειροποίητες πίτες σε νηστίσιμη εκδοχή (μελιτζανόπιτα, πατατόπιτα, σπανακόπιτα).
 
Οι νέες γλυκές και αλμυρές νηστίσιμες προτάσεις των Focaccino έρχονται να προστεθούν στον πλούσιο κατάλογο της ελληνικής εταιρίας εστίασης και υπόσχονται να γίνουν η νέα φανατική γευστική συνήθεια όλη την περίοδο της Σαρακοστής. Η εταιρεία Focaccino δημιουργήθηκε από νέους Έλληνες επιχειρηματίες που έχουν όρεξη και μεράκι και κοινό τους γνώρισμα την αγάπη για την αυθεντική πίτα. Στόχος της είναι να ενσωματώσει στους γρήγορους ρυθμούς και τις συνήθειες της σύγχρονης καθημερινότητας, τις παραδοσιακές γεύσεις από την κουζίνα της μαμάς και της γιαγιάς, με βάση τις συνταγές τους και κυρίως τα αγνά και φρέσκα υλικά που εκείνες χρησιμοποιούσαν.
 
 
Σπιτικές πίτες από αγνό ελαιόλαδο και φρέσκο βούτυρο, focaccia, grilled cheese sandwiches, γλυκά και Viennoise, gourmet αρτοσκευάσματα και μια πλούσια ποικιλία εδεσμάτων, αποτελούν το μενού που καθημερινά «ζυμώνεται» μπροστά στα μάτια των καταναλωτών, στην «ανοιχτή κουζίνα» των καταστημάτων, προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης. Τα Focaccino προσφέρουν επίσης καθημερινά φρέσκο αλεσμένο επώνυμο καφέ, τις πιο εκλεκτές ποικιλίες τσαγιού, κρύες ή ζεστές, καθώς και όλα τα είδη σοκολάτας, εσωτερικής παραγωγής, σε έναν χώρο φιλικό και ζεστό, με άψογο και γρήγορο σέρβις.
 
 
Focaccino
Η εταιρεία Focaccinoμε στόχο να προσδώσει στον παραδοσιακό φούρνο μοντέρνα προοπτική, υπηρετώντας παράλληλα τη σύγχρονη τάση του coffeetogo, δημιούργησε μια ξεχωριστή πρόταση στον χώρο της εστίασης με παραδοσιακές γεύσεις και προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Με βασικές αρχές τις σπιτικές γεύσεις, τα άριστα υλικά, την ποιότητα, την αγνότητα, την καινοτομία και την ποικιλία, φέρνει στον καταναλωτή φρέσκα προϊόντα που παρασκευάζονται καθημερινά σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, φτιαγμένα από αγνές πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και ενισχυτικά γεύσης για το πιο υγιεινό και γευστικό αποτέλεσμα.
 
Focaccino (κεντρικά γραφεία): Λ. Ποσειδώνος 32, Π. Φάληρο ΤΚ 17561, Τηλ: +30 2109843310
 
Focaccino Γουδή(Μικράς Ασίας 68, Πλατεία Αγίου Θωμά) - Focaccino Κηφισιά(Τατοϊου 90, Ν. Κηφισιά) - Focaccino Βριλήσσια(Λ. Πεντέλης 67) - Focaccino ΆνωΓλυφάδα (Γούναρη 173 & Ανθέων) - Focaccino Γλυφάδα (Λαζαράκη 4 & Ανδρέα Παπανδρέου) - Focaccino Θεσσαλονίκη(Αγίας Σοφίας 48)
 
Στο άμεσο χρονικό διάστημα αναμένεται η έναρξη λειτουργίας νέων καταστημάτων στις περιοχές Σύνταγμα (Λεωφόρος Αμαλίας 2), Κολωνάκι (Σκουφά 66-68 & Ασκληπιού), Χολαργός (Λ. Μεσογείων  224 και Αετιδέων) και Νέο Ηράκλειο (Πρασίνου Λόφου 9 και Φιλλύρων), στην Αττική.
28.3.2014 
 
Food news