Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Nestlé
Λαχταριστές προτάσεις παγωτού… στα «παγωτένια» περίπτερα
H Nestlé με τις απολαυστικές μάρκες MAGNUM, NIRVANA, BOSS, και το επαγγελματικό παγωτό με την αρτιζάνικη εμφάνιση LA CREMERIA, δημιουργεί στην πρωτεύουσα για να δροσίζει τους περαστικούς τρία «παγωτένια» περίπτερα για ένα ολόκληρο μήνα.
 
Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν το αγαπημένο τους παγωτό από τα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα Nestlé. Ειδική σήμανση και ενημερωτικό video θα είναι διαθέσιμο στο κάθε σημείο για να μπορέσουν οι λάτρεις του παγωτού να γνωρίσουν όλα τα προϊόντα και όλες τις νέες γευστικές προτάσεις. 
 
Δύο δροσερά «παγωτένια» περίπτερα θα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας 4 στο Κολωνάκι & στην οδό Σταδίου 65 στην Ομόνοια καθώς και ένα τρίτο στην Πλατεία Ελευθερίας 4 στο Κορυδαλλό. Τα κυπελλάκια, ξυλάκια και πύραυλοι καθώς και πολλές γεύσεις LA CREMERIA θα περιμένουν τους περαστικούς για να τους προσφέρουν μία γευστική καλοκαιρινή εμπειρία.
 
Η προωθητική ομάδα θα βρίσκεται εκεί για να εξυπηρετεί τους καταναλωτές καθώς και να τους μυεί στα «παγωτένια» περίπτερα ώστε να επιλέξουν το γευστικό συνδυασμό που επιθυμούν και θέλουν να δοκιμάσουν.
 
Αν περάσετε από δίπλα τους… μη διστάσετε να τα ανακαλύψετε!
 
Nestlé Παγωτά στο Facebook www.facebook.com/Icecreamland.gr
ΝIRVANA® στο Facebook www.facebook.com/nirvana.greece
4.7.2014 
 
Food news