Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Sweete
Νέες συνταγές για ένα καλοκαίρι …σκέτη γλύκα!
Η Sweete, το φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia, κάνει το φετινό καλοκαίρι ακόμη πιο γλυκό με νέες απολαυστικές συνταγές γλυκών, παγωτών, ροφημάτων και cocktails χωρίς τις θερμίδες της ζάχαρης.
 
 
Η Sweete απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη γραμμή τους, σε εκείνους που αναζητούν έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής αλλά και σε  όλη την οικογένεια και φροντίζει να μην στερηθείτε όλο το καλοκαίρι αγαπημένες γλυκές γεύσεις, από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Μέσα από το site της www.sweetestevia.gr και τη σελίδα της στο facebook www.facebook.com/Sweete.Stevia η Sweete συστήνει μια σειρά από νέες λαχταριστές συνταγές γλυκών όπως Τάρτα Σοκολάτας, Μους Γιαουρτιού με πράσινο τσάι και φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, Πανακότα με μαστίχα και σάλτσα σοκολάτας, Σορμπέ Φράουλα καθώς επίσης ροφήματα και λαχταριστά Smoothies αλλά και για πρώτη φορά καλοκαιρινά cocktails με Sweete  όπως Mojito, Caipiroska και Amaretto sour.  

FACEBOOK
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Παράλληλα, η Sweete δίνει την ευκαιρία σε όλους να διεκδικήσουν απίθανα καλοκαιρινά δώρα, παίρνοντας μέρος στον πιο γλυκό διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα της στο facebook. Λάβετε μέρος, καρφιτσώστε την ομπρέλα σας στο Sweete Summer Holidays χάρτη, δείτε που θα πάνε διακοπές οι φίλοι σας και στείλτε τους την ευχή σας για το πιο γλυκό καλοκαίρι (https://www.facebook.com/Sweete.Stevia/app_428038923997891)
 
25.7.2014 
 
Food news