Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Focaccino
«Πάρε μισό, Πλήρωσε μισό»
Ζητάς την ίδια ποιότητα σε χαμηλότερη τιμή; Το Focaccino έχει τη λύση. Η ελληνική αλυσίδα εστίασης Focaccino εγκαινιάζει την ενέργεια, «Πάρε μισό, Πλήρωσε μισό», δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένα τους προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές χωρίς παράλληλα να στερούνται την απαράμιλλη ποιότητα η οποία τα χαρακτηρίζει.  
 
Η ενέργεια «Πάρε μισό, Πλήρωσε μισό» ισχύει για το Grilled Cheese, τη Focaccia και την Τορτίγια* σε όλα τα καταστήματα Focaccino. Είναι η πρώτη φορά που η γνωστή ελληνική αλυσίδα εστίασης δίνει στους καταναλωτές το προνόμιο να διαμορφώνουν ποσοτικά τις μερίδες τους από ολόκληρες σε μισές και να διαμορφώσουν έτσι ανάλογα την τιμή του προϊόντος.
 
Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού για μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων σε χαμηλότερες τιμές και με την ίδια διατροφική ποιότητα, η αλυσίδα εστίασης Focaccino πιστή στους καταναλωτές της δίνει τη λύση. Κόβει την ποσότητα όπως και την τιμή του Grilled Cheese, της Focaccia και της Τορτίγιας, στη μέση,  δίνοντας την επιλογή γευστικών και ποιοτικών, γαστριμαργικών συνδυασμών.
 
Στα καταστήματα Focaccino επίσης θα βρείτε καθημερινά φρέσκο αλεσμένο επώνυμο καφέ, εκλεκτές ποικιλίες τσαγιού και είδη σοκολάτας, δροσερά ροφήματα και γευστικά cocktails, καθιστώντας τα, τα νέο meeting points για όλες τις ώρες.
 
Το Focaccino αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, διατηρώντας ήδη 10 εν ενεργεία καταστήματα στην Αθήνα και ένα master franchise στη Θεσσαλονίκη, και σχεδιάζει την περαιτέρω επέκτασή του στο άμεσο χρονικό διάστημα με δύο νέα καταστήματα στην Αττική.
 
*Η ενέργεια αφορά στα grilled cheese θαλάμου και την κρύα focaccia & τορτίγια.
23.10.2014 
 
Food news