Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Marks & Spencer Food
Καινούριο κατάστημα στα Βριλήσσια! Η αγαπημένη βρετανική αλυσίδα επεκτείνεται με ένα ακόμη food store στα βόρεια προάστια
 
Ένα ακόμη κατάστημα Marks & Spencer Food «άνοιξε τις πόρτες» του καλωσορίζοντας τους κατοίκους των βορείων προαστίων και όχι μόνο! Το καινούργιο M&S Food store βρίσκεται στα Βριλήσσια (Λεωφόρος Πεντέλης 23) και αποτελεί το καινούριο μέλος της οικογένειας της γνωστής βρετανικής αλυσίδας.
 
Στο νέο κατάστημα θα βρείτε τσάι σε δροσιστικές και πικάντικες γεύσεις, μπισκότα με πλούσια επικάλυψη σοκολάτας, προκλητικά νόστιμες σοκολατένιες συλλογές, μαρμελάδες από ώριμα, ζουμερά φρούτα και τραγανά πατατάκια που ταιριάζουν γευστικά με τις μπύρες και τα αναψυκτικά σας.
 
 
Βελγικές σοκολάτες-πειρασμός, λαχταριστά βρετανικά scones, υγιεινά chips παντζαριού, αυθεντικά ιταλικά ζυμαρικά, noodles καθώς και σάλτσες σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα των M&S που ήδη έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό και θα βρίσκονται και στο κατάστημα των Βριλησσίων.
 
Στο κατάστημα θα βρείτε ακόμη τη νέα μεγάλη γκάμα κατεψυγμένων προϊόντων, έτοιμα για να τα αποψύξετε και να τα απολαύσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και τις αυθεντικές έθνικ γεύσεις, που μπορούν να συνδυαστούν με κάποιο κρασί από τις βραβευμένες συλλογές των M&S.
 
 
Παράλληλα, κάθε επίσκεψη σας στο καινούριο κατάστημα M&S Food γίνεται ακόμα πιο απολαυστική χάρη στο bakery corner, όπου θα μπορείτε να προμηθεύεστε κάθε μέρα φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα με την υπογραφή των Marks & Spencer!
 
Τα Marks & Spencer «ανεβαίνουν» στα Βόρεια με μοναδικές γευστικές προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν!
#marksandspencerfood
 
 
Τα M&S Food θα τα βρείτε:
 
Στο M&S flagship store (Ερμού 33-35, 6ο όροφος)
Στο M&S Food στη Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 85)
Στο M&S Food στα Βριλήσσια (Λεωφ. Πεντέλης 23)
Στο M&S Food Hall στη Γλυφάδα (Λαζαράκη 13 & Κονδύλη 1)
Στο M&S Food Hall στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 45)
Στο M&S Food Hall στην Κέρκυρα (Γ. Θεοτόκη 15-17)
7.11.2014 
 
Food news