Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ
Σάββατο 22/11 στο The Mall Athens επιλέγεις εσύ τη νέα γεύση των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ
Whats The Flavor? – Η γευστική αναμέτρηση


 
Τα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ, κορυφώνουν την εμπειρία “What’s the Flavor?” και σας καλούν στη LIVE γευστική δοκιμή το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, από τις 12.00 έως τις 20.00 στο The Mall Athensόπου θα αναμετρηθούν οι 2 επικρατέστερες γεύσεις που ψηφίστηκαν online από τους Fans!
 
Οι λάτρεις των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ μέσω του site www.whatstheflavor.gr είχανε τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους γεύσεις και να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους συνδυασμούς, αναδεικνύοντας τον Γύρο & Sauce Γιαουρτιού και την BBQ Sauce & Onion Rings για την ζωντανή γευστική αναμέτρηση!
 
Με συνολικά 60 νικητές, ο ενθουσιασμός κορυφώνεται:
40 τυχεροί κέρδισαν αυτόματα τη γεύση που δημιούργησαν και έγιναν πρεσβευτές των δικών τους ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ, στηρίζοντας τον συνδυασμό τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.
20 τυχεροί που θα λάβουν μέρος online αλλά και κατά τη διάρκεια του event στο The Mall Athens, μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν τη νικήτρια γεύση!

Τώρα, η επιλογή της νέας γεύσης των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ είναι στην τελική ευθεία:
Τα ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ σας περιμένουν να απολαύσετε τις δύο μοναδικές γεύσεις και να ψηφίσετε αυτή που προτιμάτε μέσα από μια διασκεδαστική και γευστική αναμέτρηση και …. let the best flavor win!
 
Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ: What’s The Flavor? – Η γευστική αναμέτρηση
Σάββατο 22/11,  12.00-20.00 , The Mall Athens
 
Join us on:
20.11.2014 
 
Food news