Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Άρωμα Πόλης
Γεύσεις Ανατολής που έρχονται στο πιάτο σας με πολλή αγάπη και μεράκι!
Το μάθαμε από στόμα σε στόμα! Ενας νέος, ζεστός, σπιτικός χώρος στο Κερατσίνι με παραδοσιακές γεύσεις που ξυπνούν μνήμες στον ουρανίσκο και ..ανοίγουν την όρεξη, υποδέχεται με ... «Άρωμα Πόλης», όσους ψάχνουν για αυθεντικές γεύσεις Ανατολής.
 
Το επισκεφθήκαμε με μεγάλη χαρά μια Δευτέρα βράδυ και τα αρώματα από τα καλομαγειρεμένα φαγητά μας διευκόλυναν να το βρούμε πολύ εύκολα! Ζεστό και καλοφτιαγμένο εστιατόριο, αποπνέει τη διάθεση των ανθρώπων να υποστηρίξουν τη παράδοση αλλά χωρίς ...δηθενιές! Και μετά...οι γεύσεις!!! Τι να πρωτοδιαλέξεις!!! Το αρχοντικό Χιουνκιάρ Μπεγιεντί δηλαδή Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας, τα υπέροχα κοτορολάκια από ζουμερά φιλέτα κοτόπουλου γεμιστά με πιπεριά τυράκι και σερβιρισμένα με πιλαφάκι της γιαγιάς ή μήπως το Μαντί τα χειροποίητα παραδοσιακά αρμένικα ζυμαρικά γεμιστά με κιμά και από πάνω σως γιαουρτιού.... Όλα σε μερίδες σπιτικές και με αρώματα και γεύσεις που σε παρακινούν να δοκιμάσεις κι άλλο!
 
Υπάρχει όμως κι άλλη έκπληξη εκτός από τη γευστική! Μετά το φαγητό ήρθαν τα φλιτζανάκια με το φρέσκο αχνιστό ελληνικό καφέ και μαζί και η Ανθούλα που κάθε Δευτέρα και Τετάρτη μας λέει τον καφέ...και είναι πολύ καλή, πιστέψτε μας! (Το δοκιμάσαμε!)
 
Μάθαμε επίσης οτι κάθε Πέμπτη μας λένε τα χαρτιά, άλλη μια πρωτοτυπία του μαγαζιού!
Η μουσική δε λείπει όπως και η παρείστικη διάθεση από το Άρωμα Πόλης. Κάθε Παρασκευή βράδυ οι παρέες μαζεύονται και οι μουσικοί χωρίς μικρόφωνα και ενισχύσεις γίνονται ένα με το κόσμο όπως παλιά, ενώ το Σάββατο βράδυ και τη Κυριακή το μεσημέρι το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από καλό λαϊκό τραγούδι και ..γλέντι!
 
Κάθε μέρα κι άλλο χρώμα στο Άρωμα Πόλης! Στα συν του το εξαιρετικό φαγητό, οι πολύ καλές τιμές, η ζεστή εξυπηρέτηση και αυτή η αίσθηση οτι μπαίνεις σε ένα χώρο οικείο που ξέρεις οτι θα φας πολύ καλά και οτι θα περάσεις όμορφα! Άσε που άμα πετύχεις και τη μέρα.... θα μάθεις και το μέλλον σου..!
 
 
Άρωμα Πόλης, εστιατόριο με παραδοσιακές γεύσεις Ανατολής
Γκιώνας 2β, Κερατσίνι
Τηλ για κρατήσεις: 215 55 15 300
Ανοιχτά καθημερινές μετά τις 18.00.μ.μ εκτός Τρίτης και τις Κυριακές από τη 13.00μ.μ.
19.1.2015 
 
Food news