Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Γιώτης
Για... «Σίγουρη επιτυχία! Σίγουρη οικονομία!» ...ΓΙΩΤΗΣ Ασφαλώς!
Αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει με τα πιο απλά υλικά! Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις σύγχρονες ανάγκες της νοικοκυράς, η ΓΙΩΤΗΣ αξιοποιεί τα βασικά τρόφιμα που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα –γάλα, αυγά, τυρί, φρούτα, λαχανικά κ.λπ. - και τα συνδυάζει με τα προϊόντα της για να προτείνει υπέροχες, εύκολες και οικονομικές συνταγές που απολαμβάνει όλη την οικογένεια!
 
  • Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι μόνο με λίγα λαχανικά και λίγο τυρί που έχουμε στο ψυγείο και μια συσκευασία Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ μπορούμε να ετοιμάσουμε ένα λαχταριστό ογκρατέν που θα κάνει θραύση σε μικρούς και μεγάλους!
 
  • Αν πάλι μιλήσουμε για το γλυκό αρκούν μερικά μπισκότα και οι μπανάνες με ένα φακελάκι Άνθος Αραβοσίτου και λίγο Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ για ένα συγκλονιστικό, ανάλαφρο trifle κρέμας με μπανάνα!  
 
  • Τα μπισκότα που έχουμε στο ντουλάπι μας θα είναι μόνο η βάση για μία υπέροχη τούρτα σοκολατίνα. Αρκεί το γάλα που υπάρχει στο ψυγείο, μια συσκευασία Garni και μια Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ για να ετοιμάσουμε την πιο εύκολη τούρτα, σωστό πειρασμό!
 
  • Μερικά αυγά και ένα μόνο πορτοκάλι αρκούν σε συνδυασμό με μια συσκευασία Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, καθώς λίγες Σταγόνες και Γλάσο Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ για ένα εξαιρετικά νόστιμο κέικ βανίλιας, που αρέσει πολύ σε όλη την οικογένεια για πρωινό, για σνακ στη δουλειά ή στο σχολείο, ή με τον απογευματινό καφέ!
 
  • Τα φρούτα που έχουν περισσέψει συνδυασμένα με Φρουί Ζελέ σε διάφορες γεύσεις και λίγο Garni βανίλιας ΓΙΩΤΗΣ μπορούν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο, ελαφρύ και δροσιστικό γλύκισμα!
 
Σε κάθε προϊόν ΓΙΩΤΗΣ, της ελληνικής εταιρείας που εδώ και 85 χρόνια δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας, «κρύβεται» μια συνταγή επιτυχίας, που λύνει τα χέρια της νοικοκυράς και τη βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη. Τα προϊόντα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ εγγυώνται οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συνταγές, με σίγουρη επιτυχία, που ικανοποιούν τα γούστα όλης της οικογένειας.
 
Γι’ αυτό τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ δεν λείπουν από το ντουλάπι μας, για συνταγές με.... «Σίγουρη Επιτυχία και Σίγουρη Οικονομία!»
8.4.2015 
 
Food news