Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Frulite
«Στη ζωή, εσύ διαλέγεις τον τύπο σου, το στυλ σου και τη γεύση που της δίνεις!»
Φέτος όλα αλλάζουν . . . Εκεί που βασιλεύει η δίψα, μόνο αν είσαι τολμηρός θα επιβιώσεις!
Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις τί είναι αυτό που ψάχνεις . . . ήρθε η ώρα να διαλέξεις τη γεύση που σου ταιριάζει!
 
Το Frulite, ο εναλλακτικός χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον με τους ανατρεπτικούς γευστικούς συνδυασμούς, βάζει «κινηματογραφικό» τέλος στη δίψα με το νέο του τηλεοπτικό σποτ.
 
Σε σκηνικό καυτής ερήμου που κυριαρχεί το αίσθημα της δίψας, ένα ψυγείο Frulite γίνεται σημείο αναφοράς και «μάχης» για τους ήρωες που προσπαθούν να ξεδιψάσουν λυτρωτικά. Τότε το σενάριο ανατρέπεται, με την εμφάνιση ενός ήρωα ο οποίος αποκαλύπτει πως όλα συμβαίνουν στο πλαίσιο ενός γυρίσματος!
 
Το νέο σποτ αντλεί αναφορές απο διαφορετικά κινηματογραφικά είδη που εκφράζονται μέσα απο διαφορετικούς και ξεχωριστούς ήρωες. Ο κάθε ένας επιλέγει τη δική του αγαπημένη γεύση Frulite, μέσα από 9 μοναδικούς συνδυασμούς, και κατ’ επέκταση εκπροσωπεί το διαφορετικό στυλ που μπορεί να επιλέξει για τον εαυτό του ο κάθε σύγχρονος νέος.
 
Έτσι μας ξεδιψάει και γίνεται σημείο «μάχης» και η νέα γεύση Frulite Πορτοκάλι-Φράουλα-Μπανάνα που ήρθε για να προσφέρει μια συναρπαστική, γευστική εμπειρία. Τρία αγαπημένα φρούτα ενώθηκαν σε ένα μοναδικό συνδυασμό για να προσφέρουν μία άκρως απολαυστική γεύση!
 
Το Frulite Πορτοκάλι-Φράουλα-Μπανάνα και στην παιχνιδιάρικη διάθεση, γιατί οι απολαύσεις στη ζωή δεν είναι θέμα μόνο επιλογών, αλλά συνδυασμών!, μέσα από τη νέα του πρόταση και το νέο τηλεοπτικό του σποτ ξεσηκώνει τις αισθήσεις. Αφεθείτε στην απόλαυση του
 
Το νέο τηλεοπτικό σποτ είναι εδώ για να συναρπάσει, εκφράζοντας απόλυτα την στάση του Frulite , «Στη ζωή εσύ διαλέγεις τη γεύση!».
 
Απολαύστε το: https://bit.ly/FruliteTVC
 
Join us on:
 
 
 
2.7.2015 
 
Food news