Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Λεβέτι Ελαφρύ
Η μοντέρνα εκδοχή από τη μάρκα Λεβέτι.
Το Λεβέτι είναι η μάρκα που εδώ και μια πενταετία έχει κάνει επώνυμο το κασέρι στην ελληνική αγορά. Ένα παραδοσιακό και γνήσιο κασέρι, που παράγεται από 100% ελληνικό, αιγοπρόβειο γάλα και φέρει τη σήμανση Π.Ο.Π (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης).
 
Το Λεβέτι σήμερα πρωτοπορεί ξανά και μας συστήνει το νέο Λεβέτι Ελαφρύ. Η αυθεντική γεύση του κασεριού σε πιο μοντέρνα εκδοχή, με μόλις 14% λιπαρά.

Δοκιμάστε το Λεβέτι Ελαφρύ σκέτο ως επιτραπέζιο, σε τοστ και σάντουιτς ή απολαύστε το σ’ ένα σαγανάκι. Δίνει ένα παραδοσιακό χαρακτήρα στις συνταγές σας και γεμίζει το τραπέζι σας με αληθινές, διαχρονικές γεύσεις. Θα εντυπωσιαστείτε από την εξαιρετική ποιότητα, την πλούσια και γεμάτη γεύση του.
 
Βάλτε το στα τοστ σας, λιώστε το σε μια συνταγή και φυσικά συνοδεύστε το σκέτο, με κουλούρι Θεσσαλονίκης. Θα σας καταπλήξει!
 
Υπενθυμίζεται ότι από 01/01/2015 το Λεβέτι διανέμεται από την ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε., τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων. Στο portfolio της περιλαμβάνονται κορυφαία brands, όπως HΠΕΙΡΟΣ, Λογάδι, Dirollo, Kerrygold, Adoro, Ταλαγάνι κ.α.. Σημείο αναφοράς στη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της ΟΠΤΙΜΑ είναι η ποιότητα, η οποία διασφαλίζεται μέσω αυστηρότατων διαδικασιών και εφαρμογής των πιο εξελιγμένων διεθνών προτύπων.
2.7.2015 
 
Food news