Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
The Shy Horse Spetses
Το Ντροπαλό Άλογο καλπάζει σε νέους προορισμούς
Μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας, τo αγαπημένο πλέον city bistro της Αθήνας καλωσορίζει στην οικογένειά του ένα ακόμα «ντροπαλό» μέλος. Πρόκειται για το The Shy Horse Spetses,το οποίο από τη Μεγάλη Πέμπτη θα ανοίξει τις πόρτες του στο Παλιό Λιμάνι των Σπετσών.
 
Ο ταλαντούχος και βραβευμένος με 6 Χρυσούς Σκούφους Executive Chef, Στέφανος Κολυμάδης και η ομάδα του μας υποδέχονται σε ένα χώρο ιδιαίτερης αισθητικής, στο πιο δημοφιλές σημείο των Σπετσών και μας ετοιμάζουν πιάτα που αποπνέουν την κλασική αύρα της Μεσογείου, με προσοχή στη λεπτομέρεια και στις πρώτες ύλες.  
 
Το νέο Shy HorseSpetses αναμένεται να γίνει ένα από τα στέκια του νησιού, όπως και το μεγαλύτερο αδερφάκι στην καρδιά του Κολωνακίου, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις από τη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του ένα χρόνο πριν. Ο συνδυασμός του καλού φαγητού με τη χαλαρή, παρεΐστικη ατμόσφαιρα αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας του The Shy Horse και των εμπνευστών του, που με την εμπειρία, τις φρέσκιες ιδέες και τις γνώσεις τους στο χώρο της εστίασης αναζήτησαν νέους χώρους για να συνεχίσουν το ταξίδι των γεύσεων δίνοντας έμφαση στις ανάγκες του κόσμου όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα.
 
Έτσι λοιπόν, η Απόλαυση, η Γεύση, το Περιβάλλον και η Εξυπηρέτηση αποτελούν βασικές αρχές και στο καινούριο The Shy Horse στις Σπέτσες που μας προσκαλεί να απολαύσουμε γευστικές προτάσεις της σύγχρονης ελληνικές γαστρονομίας σε προσιτές τιμές, όπως άλλωστε επιτάσσει το motto των εμπνευστών του: “To eat is a necessity but to eat intelligently is an art”!
 
The Shy Horse Spetses
Παλιό Λιμάνι Σπετσών
Τηλέφωνο Κρατήσεων 22980 72989, 6936 160495
Ώρες Λειτουργίας από 12:00 έως 02:00
27.4.2016 
 
Food news