Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
SanPelegrino
The Life Deliziosa. SanPellegrino Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα, Σαγκουίνι
Το ελαφρώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό S.Pellegrino δίνει γεύση Ιταλίας στο καλοκαίρι μας παρουσιάζοντας τη νέα σειρά premium αναψυκτικών σε τρεις υπέροχες γεύσεις πορτοκάλι, λεμόνι, σαγκουίνι. Με λιγότερη ζάχαρη, λιγότερες θερμίδες και περισσότερο φυσικό χυμό, τα νέα αναψυκτικά SanPellegrino αλλάζουν όσα ξέρατε μέχρι τώρα για τα αναψυκτικά.
 
 
Οι μοναδικές συσκευασίες των premium αναψυκτικών SanPellegrino ξεχωρίζουν, καθώς είναι τα μοναδικά με φύλλο αλουμινίου, που προστατεύει το στόμιο, για μεγαλύτερη υγιεινή.
 
SanPellegrino Aranciata / Πορτοκαλάδα
H Πορτοκαλάδα SanPellegrino, έχει μια αυθεντική γεύση, που συνδυάζει ιδανικά την αίσθηση δροσιάς με την απαλή αίσθηση της ζάχαρης, αφήνοντας μια έντονη επίγευση εσπεριδοειδών. Σύμβολο του ιταλικού στυλ, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν άμεση αναζωογόνηση και έντονη απόλαυση μέσα από τα εκλεπτυσμένα αρώματα των ώριμων πορτοκαλιών.
 
SanPellegrino Limonata / Λεμονάδα
H Λεμονάδα SanPellegrino, έχει μια φρέσκια, άριστης ποιότητας γεύση, που χαρακτηρίζεται από τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε ευχάριστα ξινές και γλυκές νότες. Ένα πραγματικά δροσιστικό αναψυκτικό, που μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο έντονες γευστικές απαιτήσεις, χάρη στα ευωδιαστά αρώματα από πραγματικό χυμό λεμονιού.
 
SanPellegrino Aranciata Rossa / Σαγκουίνι
Με βαθύ κόκκινο χρώμα, το SanPellegrino Σαγκουίνι έχει μια γλυκιά, ισορροπημένη και απίστευτα αναζωογονητική γεύση, που αφήνει μια ντελικάτη αίσθηση από νότες εσπεριδοειδών. Τέλειο για όσους επιθυμούν να σβήσουν τη δίψα τους, ενώ απολαμβάνουν το έντονο άρωμα των ώριμων πορτοκαλιών σαγκουίνι.
 
Πορτοκάλι, λεμόνι ή σαγκουίνι. Όποια γεύση από τα αναψυκτικά SanPellegrino κι αν επιλέξετε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα αναβαθμίσουν τους γευστικούς ορίζοντες και θα δροσίσουν με τον πιο ντελικάτο τρόπο το Καλοκαίρι σας!
 
Θα τα βρείτε στα καταστήματα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος και σε περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων σημείων.

 
Σχετικά με το S. Pellegrino:
Το ελαφρώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που προτείνει η Παγκόσμια Ένωση Οινοχόων (A.S.I.) είναι η επιλογή των κορυφαίων εστιατορίων σε όλον τον κόσμο. Από την καρδιά των Ιταλικών Άλπεων, το S. Pellegrino, καθαρό και εξαιρετικά ποιοτικό, μετατρέπει κάθε γεύμα σε μία μοναδική εμπειρία. Η κρυστάλλινη, ντελικάτη γεύση του και οι εκλεπτυσμένες φυσαλίδες, αναδεικνύουν στο μέγιστο τις γεύσεις και τα αρώματα κάθε φαγητού ή κρασιού, ενώ συνοδεύει ιδανικά κόκκινα κρασιά, αλλά και λευκά με έντονη γεύση.
3.6.2016 
 
Food news