Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Fitness της Nestlé
Νέα χρονιά με διάθεση ανανέωσης από τα FITNESS!
Τα αγαπημένα σου δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® της Nestlé®, ο απόλυτος σύμμαχός σου για μια σωστή  και ισορροπημένη διατροφή υποδέχονται τη νέα χρονιά με αέρα ανανέωσης, χαρίζοντάς μοντέρνα σπαστά ποδήλατα σε 100 τυχερούς νικητές!
 
Μετά τις καταχρήσεις των γιορτών, ακολούθησε και εσύ το πρόγραμμα απλών καθημερινών ασκήσεων που θα βρεις στα ειδικά πακέτα των FITNESS® και ανανέωσε εύκολα και γρήγορα την εμφάνισή και τη διάθεσή σου. Παράλληλα, στέλνοντας τον κωδικό που θα βρεις στις ειδικές συσκευασίες στο 54260 ή πληκτρολογώντας τον στο www.cerealspromo.gr ή στη Facebook σελίδα των FITNESS®, facebook.com/NESTLEFITNESS μπορείς να συμμετέχεις στο μεγάλο διαγωνισμό και να είσαι ένας από τους 100 τυχερούς, που θα κερδίσουν τα μοναδικά και πρακτικά σπαστά ποδήλατα για ένα δυναμικό ξεκίνημα της νέας χρονιάς!
 
Διάλεξε τη γεύση των FITNESS® που σου ταιριάζει, ξεκίνησε τη νέα χρονιά με διάθεση ανανέωσης και ξαναβρές τη γραμμή που σου ταιριάζει ακλουθώντας έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής και άσκησης.
9.1.2013 
 
News