Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Spirits news
Άλφα Weiss
Ελληνική, σταρένια και αφιλτράριστη μπύρα
Μία νέα ελληνική, σταρένια και αφιλτράριστη μπύρα, η Άλφα Weiss, έρχεται να διευρύνει τις επιλογές του καταναλωτή, υποσχόμενη μία νέα γευστική εμπειρία. Η Άλφα Weiss παράγεται στην Ελλάδα και προστίθεται στο πλούσιο portfolio μαρκών της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, καθώς και της οικογένειας των προϊόντων της ΑΛΦΑ, ακολουθώντας το λανσάρισμα της Άλφα Strong που έγινε στην αρχή της χρονιάς.
 
Με πλούσια, βελούδινη γεύση με νότες φρούτων, έντονα αρωματικό χαρακτήρα, ήπια πικράδα και επίγευση μαγιάς, η Άλφα Weiss σε «αιχμαλωτίζει» από την πρώτη κιόλας γουλιά. Πέρα από τη βύνη κριθαριού, η Άλφα Weiss περιέχει σε μεγάλο ποσοστό βύνη σιταριού, η οποία της χαρίζει τη δροσιστική, γεμάτη γεύση της, ενώ η μαγιά της δεν φιλτράρεται με αποτέλεσμα την χαρακτηριστική θολή της όψη, αλλά και τη διατήρηση όλων των θρεπτικών της συστατικών. Χαρακτηριστικό της Άλφα Weiss, ακολουθώντας την παράδοση των αυθεντικών Weiss, είναι ότι πρόκειται για αφροζύμωτη μπύρα, καθώς η μαγιά κατά τη διάρκεια της ζύμωσης ανέρχεται στην επιφάνεια του γλεύκους. Αυτό την διαφοροποιεί σημαντικά γευστικά από τις lager μπύρες, οι οποίες είναι βυθοζύμωτες.
 
Για την απογείωση της απόλαυσης, το μυστικό κρύβεται στο τελετουργικό του σερβιρίσματος. Περιστρέφοντας τη φιάλη κατά το σερβίρισμά της «ζωντανεύει» η μαγιά της αφροζύμωτης κι αφιλτράριστης μπύρας, με αποτέλεσμα την μέγιστη απόλαυση.
 
Η Άλφα Weiss κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και φιλοδοξεί να αποτελέσει πρωταγωνιστή των απλών κι αυθεντικών στιγμών των Ελλήνων, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται το καλό φαγητό με την οικογένεια και τους φίλους. Άλλωστε, η γεύση της ταιριάζει ιδανικά με το φαγητό και δένει ιδιαίτερα με την ελληνική κουζίνα. Μη διστάσετε να τη συνδυάσετε με ψητά κρέατα και θαλασσινά. Από σήμερα η Weiss γίνεται Άλφα. Δοκιμάστε την!
4.7.2014 
 
Spirits news