Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Spirits news
Τσίπουρο Τσιλιλή
Μεγάλος διαγωνισμός ‘Με τη Barca στη Βαρκελώνη!’
Το Τσίπουρο Τσιλιλή,  σε συνεργασία με επιλεγμένα τσιπουράδικα και μεζεδοπωλεία σε όλη την Ελλάδα, επιβραβεύει τους οπαδούς του προσφέροντας τους την δεύτερη φιάλη δωρεάν και παράλληλα τους στέλνει στη Βαρκελώνη μέσω του μεγάλου διαγωνισμού ‘Με τη Barca στη Βαρκελώνη!’

Τώρα, επιλέγοντας ο καταναλωτής με το γεύμα του στα συνεργαζόμενα σημεία εστίασης το αγαπημένο του Τσίπουρο Τσιλιλή, λαμβάνει ένα κουπόνι με έναν μοναδικό κωδικό και μπορεί να κερδίσει άμεσα μια επιπλέον φιάλη Τσίπουρο Τσιλιλή στη στιγμή!

Παράλληλα , μπαίνοντας στην ειδική εφαρμογή μέσω της σελίδας Τσιλιλή στο facebook - www.facebook.com/tsipouro.tsilili -συμμετέχει στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, ένα ταξίδι 3 ημερών για 4 άτομα στη Βαρκελώνη με εισιτήρια για αγώνα της Barcelonaγια να ζήσει από κοντά μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν και μέχρι της 15 Σεπτεμβρίου ζητήστε και εσείς τον Τσιλιλή, το επώνυμο του αυθεντικού Τσίπουρουκαι κερδίστε!
 
Τη λίστα με τα συνεργαζόμενα τσιπουράδικα και μεζεδοπωλεία θα τη βρείτε στην εφαρμογή ‘Τσίπουρο παντού’ στη σελίδα Τσιλιλή στο facebook: https://www.facebook.com/tsipouro.tsilili/
 

 
Λίγα λόγια για το Τσίπουρο Τσιλιλή
 
Το αυθεντικό ελληνικό απόσταγμα από σταφύλι, εξευγενίζεται μέσα από την τέχνη και την πολυετή γνώση της οικογένειας Τσιλιλή.
 
Το Τσίπουρο Τσιλιλή είναι το πρώτο που εμφιαλώθηκε στη Θεσσαλία, η οποία αποτελεί την πατρίδα του τσίπουρου με μακρά ιστορική παράδοση και την περιοχή με τη μεγαλύτερη παραγωγή τσίπουρου στη χώρα. Το τσίπουρο με γεωγραφική ένδειξη «Θεσσαλία» αποτελεί ένα αναγνωρισμένο προϊόν από την Ε.Ε με ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. 
 
Το Τσίπουρο Θεσσαλίας Τσιλιλή παράγεται από σταφύλια αρωματικών ποιοτικών ποικιλιών, που καλλιεργούνται σε επιλεγμένα αμπελοτεμάχια της Θεσσαλικής γης κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μετά την αλκοολική ζύμωση, τα στέμφυλα αποστάζονται σε μικρούς, ασυνεχείς, χάλκινους-ανοξείδωτους αποστακτήρες με χρήση ατμού, μέσα από μία υπομονετική και ενδελεχή διαδικασία. Mόνο η «καρδιά» συλλέγεται, το μέρος του αποστάγματος που έχει τα πιο καθαρά, φινετσάτα αρώματα, βελούδινη γεύση και που είναι απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες, για να αποτελέσει το Τσίπουρο Τσιλιλή.
 
Το Τσίπουρο Τσιλιλή παίρνει δύο μορφές: μία Χωρίς Γλυκάνισο όπου κυριαρχούν τα ποικιλιακά αρώματα του σταφυλιού και μία Με Γλυκάνισο όπου τα πικάντικα αρώματα των ελληνικών βοτάνων προσδίδουν ένα παραδοσιακό χαρακτήρα
 
Το Τσίπουρο Τσιλιλή διανέμεται στην Ελλάδα από την W.S.Karoulias / www.karoulias.gr
15.7.2014 
 
Spirits news