Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Spirits news
Ελληνικά Κελλάρια Οίνων
Για το Πάσχα, επιλέξτε ιδανικούς συνδυασμούς γεύσεων και κρασιών από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και τον Άγγελο Ρούβαλη. Εύκολα, ποιοτικά και πάντα σε προσιτές τιμές
Το Πάσχα, γιορτή της παρέας και της άνοιξης, δεμένη γαστρονομικά με τις ελληνικές πρώτες ύλες, ψάχνει να βρει τα ελληνικά εκείνα κρασιά που με πλουσιοπάροχη γεύση και κομψότητα θα δέσουν αρμονικά τις γεύσεις και την παρέα, απογειώνοντας τους φίλους και τους καλεσμένους σας.
 
Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων προτείνει μέσα από την πλούσια γκάμα της, κρασιά που δένουν αρμονικά με τις Πασχαλινές γεύσεις και συντροφεύουν την παρέα σας.
 
Το πρόσφατα βραβευμένο Ασύρτικο- μέσα στα 100 καλύτερα κρασιά του κόσμου από το περιοδικό WINESPECTATOR- από την σειρά «Ποικιλιακά Λουλούδια», θα αποτελέσει την καλύτερη έναρξη του τραπέζιου. Ένα φρουτώδες κρασί με μεστή γεμάτη γεύση, με τόνους λεμονιού και πορτοκαλιού, ταιριάζει εξαιρετικά με την πλούσια γευστικά αναστάσιμη σούπα της μαγειρίτσας. Παράλληλα, συμπληρώνει την αρμονία του τραπεζιού σας, συνοδεύοντας ευχάριστα τα κόκκινα αυγά και τα εισαγωγικά πιάτα. Το πολυβραβευμένο Ασπρολίθι του Άγγελου Ρούβαλη με τη χαρακτηριστική οξύτητα των ορεινών αμπελώνων Ροδίτη ταιριάζει εξαιρετικά με το καλοψημένο λαχταριστό κοκορέτσι.
 
Τα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ Ερυθρός με το ζωντανό κόκκινο χρώμα και το IANOSSyrahοκτάχρονης παλαίωσης με την πανδαισία μπαχαρικών και βανίλιας συνωμοτούν, ολοκληρώνουν γευστικά το κυρίως πιάτο του Πασχαλινού τραπεζιού, αρνάκι και κατσικάκι στη σούβλα (ή στο φούρνο). Εναλλακτική πρόταση συνοδείας, το ερυθρό ΑΛΛΟΤΙΝΟ (Αγιωργίτικο), στην πρακτική του φιάλη, ταιριάζει ιδανικά με το κυρίως πιάτο του Πασχαλινού τραπεζιού.
 
Για τις ψητές γαρδούμπες, τους μεζέδες και τις λοιπές πασχαλινές λιχουδιές, ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ Λευκός δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Με  το πρασινοκίτρινο του χρώμα και τις ευχάριστες φρουτώδεις νότες του, σκορπίζει την άνοιξη στο τραπέζι σας.
 
Τα πασχαλινά εδέσματα βρίσκουν τον ιδανικό τους συνοδό στις προτάσεις της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και του οινοτέχνη Άγγελου Ρούβαλη από τη μεγάλη γκάμα κρασιών του. Κρασιά με ισχυρή προσωπικότητα, για κάθε περίσταση, πρωταγωνιστούν στη γιορτινή ατμόσφαιρα και συντροφεύουν την παρέα σας.
 
8.4.2015 
 
Spirits news