Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Προτάσεις
La Pasteria: Νέο Giro D’Italia!
Το μοναδικό ταξίδι γεύσης στην Ιταλία συνεχίζεται, με  
επόμενο μαγευτικό προορισμό την Campania!
 
H La Pasteria και ο Ιταλός chef Έκτορας Μποτρίνι βάζουν πλώρη για τον 4ο προορισμό του διάσημου πλέον Giro d’Italia, την μαγευτική Campania του πανέμορφου νότου και ετοιμάζουν ένα απολαυστικό μενού 3 πιάτων μόνο με 15€!
 
Το ταξίδι περνά μέσα από την περίφημη Napoli, τα νησιά Capri και Ischia, το πολυτραγουδισμένο Sorrento, την ιστορική Caserta, το Salerno και το Avellino και εμπνέεται από τις αυθεντικές γεύσεις και τα διάσημα προϊόντα της νότιας Ιταλίας!
 
Η La Pasteria και ο καταξιωμένος Ιταλός chef Έκτορας Μποτρίνι δημιούργησαν ένα πλήρες μενού 3 απολαυστικών πιάτων του παθιασμένου ιταλικού νότου, με επιλεγμένα, ολόφρεσκα υλικά, ελαιόλαδο και μυρωδικά, και με αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές. Ο νέος σταθμός του Giro d’ Italia περιλαμβάνει ποικιλία μεσογειακών πιάτων με επιλογή από σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκό, ενώ παράλληλα μπορείτε να συνοδεύσετε το μενού σας με ένα ποτήρι κρύα μπίρα Fischer, κερασμένη από τη La Pasteria!
 
Επιπλέον, όσοι βρεθούν στη La Pasteria θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για να γίνουν μαθητές του Έκτορα Μποτρίνι ή να κερδίσουν ένα απολαυστικό γεύμα, ανεβάζοντας την φωτογραφία του αγαπημένου τους πιάτου από το νέο μενού Giro d’ Italia, Campania στην fan page της La Pasteria στο facebook, www.facebook.com/lapasteria !
 

 
Αναλυτικότερα το μενού:
ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ, επιλογή από:
 
·  COZZE AL  LIMONCELLO: Κατσαρολάκι ΅ε ΅ύδια και φινόκιο, ελαφριά κρέ΅α γάλακτος και limoncello
· CROSTONE  ALLA NAPOLETANA: Ζεστές ΅προυσκέτες ΅ε το΅άτα, mozzarella και αντζούγιες
·    INSALATA NOSTROMO: Σαλάτα ΅ε κινόα, αντζούγιες, κόκκινες πιπεριές και κρουτόν
·   IN SALATA ALL’ AMALFITANA: Σαλάτα ΅ε εσπεριδοειδή φρούτα, φινόκιο και scamorza
                               
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ, επιλογή από:
 
·    PIZZA MARGHERITA: Με σάλτσα το΅άτας και mozzarella
·    BACCALA  ALLA SORRENTINA: Ψητός ΅πακαλιάρος σε σάλτσα από το΅άτα και σταφίδες,  πάνω σε βάση από ψητή πατάτα
·  PIZZAIOLA: Σκαλοπίνια ΅ε σάλτσα το΅άτας και ρίγανη, συνοδεύεται από νιόκι πατάτας
·   PASTA CON LE SEPPIE: Πλατιά ζυ΅αρικά ΅ε καλα΅άρια και σέλινο, σε πικάντικη  σάλτσα το΅άτας
·  RISOTTO AL SARACENO: Ριζότο ΅ε το΅άτα και scamorza, αρω΅ατισ΅ένο ΅ε ξύσ΅α από λε΅όνι
                                  
ΓΛΥΚΟ
COME UNA CAPRESE  DOLCE: Παγωτό καϊ΅άκι ΅ε ΅αρ΅ελάδα το΅άτας, σιρόπι ΅πούκοβο & τρι΅΅ένο μπισκότο
2.7.2014 
 
Προτάσεις