Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Προτάσεις
PAUL, νέο κατάστημα, Λεβίδου 4, Κηφισιά!
Από 1η Σεπτεμβρίου, η εταιρεία ΜΑΝΤΕΛ ΦΟΥΝΤ Ε.Π.Ε. πρόσθεσε στην αλυσίδα των καταστημάτων της PAUL boulangerie μια νέα διεύθυνση στο κέντρο της Κηφισιάς, στην οδό Λεβίδου 4.
 
Το νέο κατάστημα PAUL, αντιπροσωπεύει το τρίτο της φημισμένης boulangerie – patisserie του Παρισιού (από το 1889), που άνοιξε στην Αττική.
 
Όπως κάθε αυθεντικό κατάστημα της αλυσίδας PAUL, έτσι και αυτό στην Κηφισιά έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ διακόσμησης εμπνευσμένο πάντα από την τοποθεσία που το φιλοξενεί. Παρότι μοναδικό, η γοητεία του  PAUL είναι πάντα αισθητή.
 
Η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στο χώρο, η προσεγμένη εξυπηρέτηση και η γευστική απόλαυση των αυθεντικών προϊόντων, φτιαγμένων σύμφωνα με τις παραδοσιακές και διαχρονικές γαλλικές συνταγές,  θα συνεπάρουν όλες σας τις αισθήσεις και θα σας ταξιδέψουν στη γαλλική “Art de Vivre” (την τέχνη του ευζείν).
 
Αν θέλετε λοιπόν να πάρετε μια μικρή γεύση από Γαλλία, δεν χρειάζεται να βρεθείτε στο Παρίσι. Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα PAUL στην Κηφισιά επί της οδού Λεβίδου στον αριθμό 4 και αφεθείτε σε μια μικρή καθημερινή πολυτέλεια, όπως ακριβώς κάνουν και οι Γάλλοι!
 
Καταστήματα PAUL ▪ ΚΗΦΙΣΙΑ: Λεβίδου 4 ▪ ΑΘΗΝΑ: Πανεπιστημίου 10 ▪ ΓΛΥΦΑΔΑ: Πλατεία Εσπερίδων και Κύπρου 70
30.9.2014 
 
Προτάσεις