Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Προτάσεις
Νέο Dettol Tap Top: Πατάς και καθάρισες!
Το καθάρισμα της κουζίνας σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!
 
‘Ενα νέο πολυκαθαριστικό ήρθε για να δώσει μια νέα διάσταση στο καθάρισμα της κουζίνας. Το νέο καθαριστικό επιφανειών DETTOL ® Tap TopTM και ένα κομμάτι χαρτί είναι τα μόνα που χρειάζεστε για έναν ασφαλή καθαρισμό και τον απόλυτο έλεγχο του πάγκου της κουζίνας σας σε καθημερινή βάση.
 
Ο πάγκος της κουζίνας είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του σπιτιού και οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε συχνά προϊόντα σε μορφή spray τα οποία μπορεί να είναι επιβλαβή, δεν είναι και τόσο εύκολα στη χρήση με το ένα χέρι, ενώ πολλές φορές ανησυχούμε για το υγρό που σκορπίζεται παντού. Αυτό πλέον δεν συμβαίνει χάρη στο κομψό και πραγματικά εύκολο στη χρήση προϊόν με την εγγύηση του DETTOL.
 
Μόλις τοποθετήσετε αυτό το καινοτόμο προϊόν στον πάγκο της κουζίνας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι ή ένα κομμάτι χαρτί, να πατήσετε  το DETTOL ® Tap TopTM, να σκουπίσετε την επιφάνεια και όλα έτοιμα! Η επιφάνεια της κουζίνας είναι απολύτως καθαρή και μυρίζει υπέροχα. Η ισχυρή φόρμουλα του προϊόντος με υπεροξείδιο του υδρογόνου έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τέλεια, σκοτώνοντας το 99,9% των μικροβίων, χωρίς να αφήνει χημικά κατάλοιπα. Επιπλέον, η μοναδική αντλία του σας δίνει περισσότερο έλεγχο χωρίς έντονο ψεκασμό.
 
Το καθαριστικό επιφανειών Tap Top της DETTOL έρχεται σε δύο υπέροχα αρώματα:
 
·         Κίτρο: χυμώδες και πικάντικο
·         Marine: καθαρό και δροσερό
 
 Με το νέο καθαριστικό επιφανειών DETTOL ® Tap TopTM, πατάς και καθάρισες!
22.5.2015 
 
Προτάσεις