Εν τω μεταξύ
25.6.2011 - 11:14:45 PM 
Βρέθηκα προχτές στην ωραία Πάρο. Στον περιφερειακό της Παροικιάς, βρέθηκα αντιμέτωπος με μια Bentley. Ομολογώ ότι το τοπίο διαταράχτηκε λιγάκι. Όχι τόσο όσο με τα αυθαίρετα και τις άλλες ομορφιές που φύονται ωσάν τερατώδη μανιτάρια στις πλαγιές και τις πεζούλες, αλλά πάντως το τροχοφόρο αυτό ήταν κάτι απολύτως ξένο και σε πλήρη δυσαρμονία με τη στιγμή. 

Παλιότερα είχα δει μια Maserati. Για Cayenne, δεν κάνω λόγο, γιατί είναι πια τόσο κοινές (δύο ήταν στο αμπάρι του πλοίου που με έφερε) που σε λίγο θα θεωρούνται τα Ντάτσουν των πλουσίων ή οι Πόρσε των χωριάτηδων.

Εν τω  μεταξύ, η διαύγεια της ατμόσφαιρας και τα χρώματα ήταν απίθανα -- φυσούσε το βοριαδάκι που όλα τα καθαρίζει και τα διαλύει. Αν δεν βάζω φωτογραφία είναι γιατί σέβομαι το δράμα όσων μείνανε στην Αθήνα και ασχολούνται με τα πολιτικά και τα συνδικαλιστικά και τα συντεχνιακά τους. 

Εν τω  μεταξύ, δίπλα στο σπίτι που μένω έχει μια ρεματιά, οι πικροδάφνες μοσκοβολάνε και, όπως ο δρόμος δεν έχει ακόμη κίνηση, τα τριζόνια τη νύχτα κρατάνε το ίσον. 
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Τζούλια 2 Μαύροι
› 
Το σουτιέν της Ιουλίτας
› 
Γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες
› 
Όταν η Τζούλια ήταν μελαχρινή
› 
Η Τζούλια κι εγώ
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers