Ζώντα ζώα
16.12.2008 - 10:47:55 PM 
Τις σπάνιες φορές που προλαβαίνω να ανοίξω την τηλεόραση τελευταία, πέφτω πάνω σε μια ηλίθια διαφήμιση της Sony Bravia με αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο ονόματι Daniel Craig που υποδύεται τον James Bond, ο οποίος προσποιείται ότι τον χτυπάει το ωστικό κύμα μιας έκρηξης.

Κινησιολογικώς, ο Γιώργος Φούντας θα τα κατάφερνε καλύτερα. Πιθανόν και ο Θύμιος Καρακατσάνης. Για τον Ταμτάκο, δεν το συζητώ.

Δεν έχω δει καμιά ταινία του Craig, αλλά από την τηλεόραση, αυτό πάνω-κάτω είναι το επίπεδο της υποκριτικής δεινότητας του ανδρός. Είναι τόσο κακός που κάνει ακόμη και τον Roger Moore να μοιάζει συνάδελφος του John Hurt και του Ian McKellen. Όσον για το κάλλος του, περί ορέξεως κολυμπηθρόξυλο: εμένα δεν μου αρέσει αλλά εγώ δεν είμαι το μέτρο. Όμως είναι ο πλέον ακατάλληλος να παίξει έναν Βρετανό πράκτορα, με φάτσα που θυμίζει ξαδερφάκι του Πούτιν. 

Θα μου πείτε, τι μ’ έπιασε τώρα με τους ατάλαντους εισαγωγής; Τις δευτεράντζες, τα είδωλα του μάρκετινγκ και των παγκοσμιοποιημένων σπυριάρηδων; 

Βαρέθηκα να ακούω διάφορα περί της επάρκειας του σιτεμένου κρέατος να υποδυθεί ζὠντα οργανισμό. Βαρέθηκα επίσης να ακούω διάφορες δεσποινίδες όλων των φύλων να εκφράζουν το θαυμασμό τους για τους μυώνες του αναδυομένου Αφροδύτου. Βαρέθηκα. Κι αποφάσισα να επιδοθώ κι εγώ στο Καλλιτεχνικό Κατινάζ. 



Συγγνώμη, αλλά εγώ στα 49 έχω καλύτερους κοιλακούς από τον κρυπτο-Σλάβο. Ο σβέρκος του από τον πολύ πάγκο θυμίζει καλοκάγαθο υποζύγιο. Ένα φαρδύ/ρετρό μαγιό έκανε θαύματα για την Ούρσουλα Άντρες σε αντίστοιχη περίπτωση προ πολλών δεκαετιών, αλλά τουλάχιστον η Άντρες είχε με τι να το γεμίσει. Κάτι άλλο παίζεται εδώ, που μου διαφεύγει. (Καλό του ταξίδι, δεν πρόκειται να τo ψάξω.) 

Έρχομαι τώρα να προτείνω την δική μου επιλογή για τον επόμενο James Bond: λέγεται Ryan Reynolds, είναι Καναδός και είναι ο σύζυγος της Scarlett Johansson.



Έχει επίσης καλύτερους κοιλιακούς από όλους τους διατελέσαντες 007.



Τον Reynolds γνωρίσαμε ως Berg στο σήριαλ Two Guys and a Girl, που βλέπαμε στις καλές εποχές του TV Μακεδονία. Βέβαια, ο πραγματικός ήρωας του σήριαλ ήταν ο Richard Ruccolo που έπαιζε τον Pete: τα έφτιαξε στ’ αλήθεια με την Tiffani Thiessen, που τη γνώρισε στα γυρίσματα.



Για κοιλιακούς να μιλούμε τώρα!
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Άθενς μπάι νάιτ
› 
Η Πηνελόπη Δέλτα κι εγώ
› 
Το σουτιέν της Ιουλίτας
› 
Όταν η Τζούλια ήταν μελαχρινή
› 
Μπα, Παιχτούρα
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers