Ένας θεός των
29.5.2010 - 12:35:03 PM 
Η ιστορία είναι απόκρυφη: μια καλοκαιρινή νύχτα πριν από πολλά χρόνια, μια παρέα νεαρών είναι στην παραλία του Αγίου Φωκά στην Πάρο, με μια κιθάρα. Εκεί κοντά είναι κι ένας τουρίστας, τους πλησιάζει μετά από λίγο, ζητάει να του δώσουνε κι αυτουνού την κιθάρα, παίζει και τραγουδάει, περνάνε όλοι καλά, πώς σε λένε, τον ρωτάνε, Μπομπ, λέει αυτός. Μετά φεύγει. Μετά η παρέα καταλαβαίνει ότι ο «Μπομπ» ήταν ο Ροβέρτος Τζίμμερμαν, γνωστότερος και ως Μπομπ Ντύλαν. 



Χρόνια μετά. ο Ντύλαν ανεβαίνει στη σκηνή που έχει στηθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τον Βαν Μόρισον και κάνουνε ένα jam-έκπληξη. Κανείς δεν τον είχε πάρει χαμπάρι, κανείς δεν τον είχε αναγγείλει, εξαφανίζεται μετά αθόρυβα, όπως εμφανίστηκε. 

Σέβομαι τον Bob Dylan για πάρα πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι διαφυλάττει την προσωπική του ζωή και περιφρουρεί τον ιδιωτικό του χώρο όσο κανένας άλλος μουσικός - και ελάχιστοι άνθρωποι. 
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Η Τζούλια κι εγώ
› 
Μια κακή συνήθεια
› 
Η Πηνελόπη Δέλτα κι εγώ
› 
Άθενς μπάι νάιτ
› 
Οι δημοσκοπήσεις δεν βάζουν γκολ
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers