Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Nescafé Classic
O Nescafé Classic έρχεται σε τρεις ΝΕΕΣ μοναδικές γεύσεις!
Ο αγαπημένος σου καφές έρχεται να σε συναρπάσει με έκρηξη αρωμάτων & γεύσεις που τα  «σπάνε»!
 

 
Ο καφές Nescafé Classic καλωσορίζει στην οικογένεια του τρεις νέες, μοναδικές απολαυστικές γεύσεις. Εκρηκτικό φουντούκι, βελούδινη καραμέλα και λαχταριστή βανίλια, έρχονται να εμπλουτίσουν ευχάριστα τις γευστικές μας εμπειρίες και να «αρωματίσουν» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο τις καθημερινές μας στιγμές.
 
Η νέα πλούσια γκάμα καφέ του Nescafé Classic, σε συνδυασμό με τη διαχρονική ποιότητα της πιο αγαπημένης μάρκα καφέ της Ελλάδας, υπόσχεται έντονες συγκινήσεις και μια αξέχαστη εμπειρία καφέ!
 
Θα σας συναρπάσει ο ανατρεπτικός συνδυασμός του φουντουκιού με τον καφέ Nescafé Classic, η βανίλια με το ρομαντικό της άρωμα και την απαλή της γεύση θα σας «μαγέψει», ενώ η ακαταμάχητη καραμέλα θα δώσει τη δική της αισθησιακή νότα στην αγαπημένη γεύση καφέ!
 
Αφεθείτε λοιπόν στην απόλαυση των νέων υπέροχων γεύσεων του καφέ Nescafé Classic με 0% λιπαρά και μόνο 2 θερμίδες ανά μερίδα! Αφήστε τα μοναδικά αρώματα φουντουκιού, καραμέλας και βανίλιας να σας «ταξιδέψουν» & δώστε νέο άρωμα στην καθημερινότητα σας! Απολαύστε τες σήμερα σε παγωμένο Nescafé Frappé ή σε ένα υπέροχο ζεστό Nescafé Classic!
23.10.2013 
 
Food news