Αρχική
Μεσογειακή διατροφή
Food news
Spirits news
Web links
Blogs
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
Food news
Sweete stevia
Ζήσε ξανά το καλοκαίρι στον πιο Sweete διαγωνισμό
Η Sweete, το φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia, καλεί τους επισκέπτες της σελίδας της στο facebook να ξαναζήσουν το καλοκαίρι, δημιουργώντας τις δικές τους αναμνήσεις μέσα από τον πιο γλυκό διαγωνισμό Sweete Summer Memories https://www.facebook.com/Sweete.Stevia/app_322648047893803.

Επιλέγοντας μέσα από τρεις κατηγορίες - τον καλοκαιρινό τους προορισμό, την καλύτερη στιγμή των διακοπών και το αγαπημένο τους κοκτέιλ - οι συμμετέχοντες φτιάχνουν το δικό τους καλοκαιρινό πόστερ, το αναρτούν στη σελίδα τους και μοιράζονται με τους φίλους τους τις πιο γλυκές αναμνήσεις του καλοκαιριού.
 
Ο διαγωνισμός της Sweete δίνει την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να διεκδικήσουν απίθανα δώρα για ευεξία και σωστή διατροφή. Συγκεκριμένα, ο μεγάλος νικητής κερδίζει ένα All Day Luxury Spa στο NILAYA Mystic Spa, 5 τυχεροί διεκδικούν δωρεάν προγράμματα διατροφής σε συνεργαζόμενους διατροφολόγους των ομάδων Διατροφή, Λόγω Διατροφής και medNutrition και 10 τυχεροί από ένα goody bag με προϊόντα και δώρα Sweete, εξασφαλίζοντας ένα φθινόπωρο σκέτη γλύκα!
 
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό Sweete Summer Memories και να ζήσετε ξανά τις πιο γλυκές στιγμές του φετινού καλοκαιριού, μπείτε εδώ: https://www.facebook.com/Sweete.Stevia/app_322648047893803
30.9.2014 
 
Food news