Crash Chic
12.6.2009 
Η Μισέλ Ομπάμα κρατάει γερά. Μπορεί ο Πρόεδρος να έχει τα δικά του προβλήματα, αλλά εκείνη έχει διατηρήσει το ενδιαφέρον του κόσμου πάνω της. Εμείς εδώ στην εσχατιά της μεσογειακής λεκάνης λαμβάνουμε τα νέα της μόνο μέσω της γκαρνταρόμπας της και κρίνουμε ότι η Πρώτη Κυρία μια χαρά τα καταφέρνει με τους γρίφους του στυλ.



Η ικανότητά της να ντύνεται με ρεαλιστικούς κανόνες έφτασε μέχρι τον εννοιολογικό Χουσέν Σάλαγιαν. Εμφανίστηκε με φόρεμα της καλοκαιρινής του συλλογής του οποίου η ιδέα ξεκίνησε από μια αυτοκινητιστική σύγκρουση, που επεκτάθηκε στο μυαλό του Σάλαγιαν (κι αργότερα πάνω στα prints των λεπτών μεταξωτών υφασμάτων του) σε πολιτισμική κατάρρευση, κρίση αξιών, μάχη με το χρόνο.


Γι’ αυτό και μου αρέσει ο τουρκοκύπριος σχεδιαστής. Γιατί δίνει στα ρούχα του περιεχόμενο και τροφή για σκέψεις. Επίσης, δεν υστερούν στο ντιζάιν και στο κόψιμο. Σύγχρονα ρούχα δηλαδή που απευθύνονται σε σύγχρονα γυναικεία μυαλά.
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Shopping online
› 
Αναζητώντας την ασυνήθιστη ομορφιά
› 
Το χαμόγελο της ευτυχίας
› 
Karaguna Lovers
› 
Deux Hommes des Prés
© ΙΣΤΟΣ 2024
Έφη Φαλίδα
«Στους δύσκολους καιρούς της υπερπληροφόρησης, της παθιασμένης κατανάλωσης και της καταιγίδας των λογότυπων, το μόνο που μας σώζει είναι η επίγνωση της κατάστασής μας» δήλωσε η Έφη Φαλίδα, δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
« Bloggers