Μάθε τέχνη κι άσ’ τηνε...
13.6.2009 
Μέρος της άχαρης καθημερινότητας στο γραφείο είναι τα e-mail. Πολλά. Πάρα πολλά. Όχι ότι έχω αμφιβολίες για το θετικό και εξυπηρετικό του θέματος, απλώς, όπως όλα τα καλά σε ετούτη τη ζήση, έχει κι αυτό τις παρενέργειές του. Μπορεί να είναι και το όνομά μου που ευθύνεται γι’ αυτό, δεν λέω –όταν είναι γραμμένο στα αγγλικά είσαι σίγουρος ότι είναι Mr–, ως εκ τούτου κατακλύζομαι νυχθημερόν από εκείνα τα ακομπλεξάριστα πλέον σημειώματα, που μάλιστα συνοδεύονται και από φωτογραφικό υλικό (άλλο να σ’ το λένε, άλλο να το βλέπεις), τα οποία σημειώματα σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες ασχολούνται με τις διαστάσεις του ανδρικού «φύλου». Γιατί, μη θαρρείτε, (λέει το σημείωμα) μπορεί της γυναίκας η καρδιά να είναι άβυσσος, αλλά με το μέγεθος μπορεί κα να βυθομετρηθεί. Να μη βοηθάει; Όλα κι όλα.

Ένα αυτό. Δεύτερον, είναι τα βοηθήματα και η «αγωγή» για την ποιότητα της πράξης και τι ακριβώς θέλει μια γυναίκα, γιατί το θέλει, πόσο κλπ. (έλα, παππούλη μου, να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου). Και e-mail, παρά e-mail, ο... Μήτσος να δείχνει το αποτέλεσμα. Παίρνει το ένα χάπι για το μέγεθος –και μιλάμε για διαφορά, όχι αστεία– παίρνει το άλλο για τη διάρκεια, τελείωσε το θέμα, τζάμι η κατάσταση. Μία με τρεις ίντσες η διαφορά. Τι προσέχει, φίλε μου, πρώτα η γυναίκα; Εύκολο: «Το επίπεδο της αυτοπεποίθησής του» (λέει το μέιλ). Και από τι εξαρτάται η αυτοπεποίθησή του; Εύκολο. «Πιστέψτε με, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε έναν άνδρα από ένα μεγάλο... όργανο» Και παρακάτω: «Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα γι’ αυτά που λέει ένας άνδρας, γιατί έτσι κι αλλιώς ό,τι λένε οι άνδρες ενδιαφέρει ελάχιστα τις γυναίκες». 

Το σχόλιό μου –αν και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια– το δανείζομαι από ένα ενδιαφέρον βιβλίο Χαρέμι - Ο κόσμος πίσω από το πέπλο (εκδ. Ωκεανίδα). Το κεφάλαιο «Ευνούχοι» μπορεί να φανεί ιδιαίτερα εποικoδoμητικό, διαφωτιστικό και τέλος πάντων μάθε τέχνη κι άσ’ τηνε κι άμα πεινάσεις πιάσ’ τηνε. 

«Αν μια γυναίκα είχε την τύχη (ατυχία) να ζήσει την πρώτη της ερωτική εμπειρία με ευνούχο, μετά της ήταν δύσκολο να συμβιβαστεί με τις επιδόσεις του άνδρα της. Οι ευνούχοι πειραματίζονταν με αφροδισιακά και ερωτικά παραφερνάλια, ήταν εξαιρετικά επιδέξιοι στην τεχνική του στοματικού έρωτα και, γενικότερα, άσοι στα μυστικά της γυναικείας σεξουαλικότητας. Οι ευνούχοι θεωρούνταν οι καλύτεροι εραστές...».
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Happy Valentine
› 
∆ιακοπές στην Αίγινα
› 
Περισπωµένη, υπογεγραµµένη και... λέλυκα
› 
Για πάντα νέοι
› 
Στο ίδιο έργο θεατές
© ΙΣΤΟΣ 2024
Χάρη Ποντίδα
Σιγά μην πω πότε γεννήθηκα. Και τι έκανα. Από το 1990 πάντως δουλεύω στα «Νέα» στο πολιτιστικό ρεπορτάζ. Η κόρη μου είναι 10 ετών.
« Bloggers