Τσόνη και Κατεσάρ
18.8.2009 
Η θερινή κόπωση δεν προσφέρεται για πολλά λόγια. Κατά τα φαινόμενα, μάλιστα, προσφέρεται ακόμη λιγότερο για διάβασμα απ’ όσο (λίγο) και για γραφή. Τούτο κρίνοντας εξ ιδίων, καθώς και οι λίγοι που σχολίαζαν τη στήλη έχουν διακόψει την κοπιώδη συνήθεια– φοβούμαι όχι μόνον αυτήν του σχολιασμού, αλλά και εκείνη της ανάγνωσης.
 
 
 

































Προσαρμοζόμενος, αντί για πολλά λόγια, παραθέτω εκτάκτως φωτογραφίες. Αφιερωμένες εξαιρετικά στα συνεχιζόμενα ρεπορτάζ υγείας (τα διαβάζω πάντα, γιατί μου προκαλούν αδιάπτωτο εκνευρισμό που με ξυπνάει), το τελευταίο των οποίων (στα «Νέα») συνιστούσε να καταναλώνουμε στις διακοπές το πολύ ένα με δύο αλκοολούχα ποτά ημερησίως. Θα κάθεσαι, σαν να λέμε, στη θάλασσα με το χταπόδι και το μαριδάκι και θα πίνεις χυμό πορτοκάλι ή βυσσινάδα. Το δε βράδυ στο μπαράκι θα κοιτάς τις μαυρισμένες γάμπες των – όσων, λίγων ή πολλών- όμορφων νεανίδων και θα φτιάχνεσαι με φρουτ-παντς.
 
 



Ευτυχώς ο αληθινός κόσμος δεν είναι έτσι, εξ ου και στις διακοπές αναζητεί το αλκοόλ και μας πληροφορεί φωτογραφικώς για τους καλτ καταλόγους του. Παραθέτω όμορφα δείγματα- και μία πρόταση για τη διακόσμηση των μπαλκονιών μας με αληθινά ορεκτικά στολίδια.


 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Ο γιατρός μισεί τα σφηνάκια
› 
Strictly verboten
› 
Ευγνώμονες με χρονοκαθυστέρηση
› 
Σύγχρονοι μύθοι
› 
Παγάκια Ανταρκτικής
© ΙΣΤΟΣ 2024
Δημήτρης Καστριώτης
Κατά τον ληξίαρχο, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Οι γονείς του, φιλότιμοι πλην κατ’ αποτέλεσμα άστοργοι, δεν τον προίκισαν αναλόγως, ώστε να αφοσιωθεί απερίσπαστος στο οινόπνευμα, την αξία του οποίου φρόντισαν πάντως να του διδάξουν. Ένεκα η ανάγκη, εργάζεται ως δημοσιογράφος εφημερίδων και δικηγόρος από εικοσιπενταετίας. Αναπόφευκτα, πίνει λιγότερο απ’ όσο θα ήθελε.
« Bloggers