Ένα απέραντο τσαντήρι
5.8.2009 - 9:58:17 PM 
Μπορεί κάποιος χριστιανός να μου εξηγήσει τι έχει πιάσει τις γυναίκες και βγαίνουν έξω με τα νυχτικά τους; Είναι αδύνατον τώρα με τις ζέστες να βγεις στο δρόμο και να μην πέσεις πάνω σε γυναίκες που κυκλοφορούν σα να ξεχάσανε να ντυθούνε.



Είναι ίσως μια μόδα, και θα περάσει. Ίσως. Όπως και τα τσόκαρα, που μόδα ήταν και δεν πέρασε. Ίσως επειδή δεν τα αποκαλούν πλέον τσόκαρα, αλλά mules, κι έτσι νομίζουν ότι μετέχουν του Sex and the City. Μόνο που τώρα το αποτέλεσμα τώρα είναι ακριβώς το αντίθετο: με τα τσόκαρα και τις κομπινεζόν μοιάζουν σα να βγήκαν να κατουρήσουν στα χωράφια κι έχασαν το δρόμο για το τσαντήρι. 

Από την άλλη, δεν είναι η πρώτη φορά που το εσώρουχο φοριέται δημοσίως.  Η αρχή, για όποιους δεν το γνωρίζουν/θυμούνται έγινε με τα t-shirt πριν από καμιά πενηνταριά χρόνια:



Τότε και τα μαγιώ πήραν το σχήμα των εσωρούχων (βλέπε μπικίνι) αλλά είχαν περιοριστεί στις παραλίες. Μετά από πολλά χρόνια, η αρτίστα με το ψευδώνυμο Μαντόννα έκανε καριέρα φορώντας τα εσώρουχα δίχως ρούχα ή και πάνω από τα ρούχα. 



Ευχυχώς που έχουμε παλαιότερα παραδείγματα για το πώς γίνεται σωστά αυτή η (γκουχ)  αισθητική παρέμβαση. 




Κι αν οι φίλες μας επιμένουν να κυκλοφορούν με τις νυχτικές τους, δεν έχουν παρά να μελετήσουν τους κλασικούς, για να δούνε μήπως υπολείπονται σε κάτι, μήπως μπορούν να βελτιωθούν, ή μήπως τέλος πάντων ασχοληθούν με κανένα άλλο άθλημα γιατί δεν τις παίρνει. 


 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Άθενς μπάι νάιτ
› 
Η Πηνελόπη Δέλτα κι εγώ
› 
Το σουτιέν της Ιουλίτας
› 
Μπα, Παιχτούρα
› 
Οι δημοσκοπήσεις δεν βάζουν γκολ
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers