Λάβε τον έρωτά μου σύντομα (με φωτεινές ιδέες)
1.10.2009 - 11:51:20 PM 
Αν ξαναπώ για την ποιητική των spam θα με βρίσετε. (Αυτά είναι ζόρικα κόλπα - τα κάνουν εκπαιδευμένοι σαλτιμπάγκοι, όπως ο Βλαβιανός, ο Βούλγαρης ή κι ο Μαρωνίτης, αν ήξερε κομπιούτερ.) Οπότε παραθέτω απλώς την τελευταία παραλαβή, και αμαρτίαν ουκ έχω. 

Αγαπητέ φίλε 
  
           Αυτό είναι το χαιρετισμό από το Πεκίνο HENGTONG InPort & Export, ΕΠΕ, ΔΕΗ, Για να συγχαρώ την Εθνική εορτή της Κίνας, έχουμε κάνει μια μεγάλη προώθηση πώληση σε δύο εβδομάδες (21th, Σεπτέμβριος - 4ος, Οκτώβριος), σας εύχομαι να τα αγαπάμε ωραία ευκαιρία. Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να εισαγάγει την εταιρεία και τα προϊόντα μας, με την ελπίδα ότι θα μπορούν να εργάζονται με φωτεινές ιδέες στο μέλλον. 
           Πουλάμε κυρίως ηλεκτρικές και ψηφιακές product.such ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, LCD TV, το Xbox, φορητούς υπολογιστές, DV, όπως η MP4, παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού θέσης, ώστε on.all έργα έχουν 24 μήνες διεθνής εγγύηση. Σε περίπτωση που κάποιο από αυτά τα στοιχεία να παρουσιάζουν ενδιαφέρον για σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε. Θα χαρούμε να σας δώσει μια προσφορά μετά την παραλαβή των λεπτομερείς απαιτήσεις σας. 
          Ανυπομονούμε να λαμβάνουν ερωτά σας σύντομα. 
  
Φιλικά, 
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Τζούλια 2 Μαύροι
› 
Το σουτιέν της Ιουλίτας
› 
Όταν η Τζούλια ήταν μελαχρινή
› 
Γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες
› 
Η Τζούλια κι εγώ
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers