Επιχείρηση «Βαλίτσα Διακοπών»
4.7.2011 - 12:27:59 PM 

Επικοινωνία μεταξύ ασυρμάτων στα άδυτα ενός στρατοπέδου:
 
-5ΓΔ, με λαμβάνεις; Εδώ, 3ΑΧ. Ανέφερε τα δικά σου!
-Εδώ, 5ΓΔ. Σε λαμβανώ, 3ΑΧ. Έτοιμος!
-Θερινή επιχείρηση... η επονομαζόμενη και «Βαλίτσα Διακοπών». Over.
-Θέση, ώρα και διεκπεραιωτές. Over.
-Σε κάθε ελληνικό σπίτι, πριν την οποιαδήποτε πρωινή αναχώρηση κατά προτίμηση, γυναίκες… απανταχού. Over.
-Διεξοδική και λεπτομερειακή έκθεση των περαιτέρω στοιχείων. Over.
-Βασική γραμμή για επίτευξη σχεδίου: Απαρέγκλιτη εφαρμογή βημάτων με οποιοδήποτε κόστος... οτιδήποτε και αν ανακύψει! Ηθικόν ακμαιότατον καθ’ όλη τη διάρκεια των διαδικασιών. Προσήλωση και προδέρμ! Over.
-Αναφορά πιθανών αστάθμητων παραγόντων. Over.
-Καταμέτρηση των:
1ον) Μωρά που κλαίνε και μαλλιοτραβιούνται.
2ον) Άσβεστη εσωτερική επιθυμία για ογκώδη μπαγκάζια, που λειτουργούν ωσάν οχυρό.
3ον) Ανασφάλεια προερχόμενη εκ των έσω και συνακόλουθο πάρσιμο μέχρι του κουκουτσοβγάλτη πετροκερασίων.
4ον) Ακολούθηση προσφιλούς συνήθειας αγίας ελληνικής οικογένειας κατά τα πρότυπα του κοινωνικού κομφορμισμού και παράταξη πολλών πλαστικών σακούλων δεμένων σαν χειροβομβίδες με φαγώσιμα και λοιπά αχρείστα είδη.
Over.
 
(Στρατηγική σημασίας συμβουλή: Καλύτερα για όλους και ειδικά για τον κουβαλητή άντρα (ενίοτε... για το φύλο!), δύο βαλίτσες παρά σακουλίτσες, βαλιτσούλες και λοιπές χειρο-αποσκευές, που θα διασπαρθούν στο χώρο του roomtolet-μητάτο δυσχεραίνοντας τις διακοπές σας. Άλλωστε, γι’αυτό επινοήθηκε ο τροχός... για να διευκολύνει τις ζωές μας! Επιλέξτε τροχό και τέλος στη ζωή-τροχοπέδη...! Σβινννννν!)

 
-Επεξήγηση του όρου «αχρείαστα». Over.
-Είδη που δε χρειάζονται, δεδομένου πως ο προορισμός συγκαταλέγεται στους τόπους, που έχει παρεισφρήσει ο αστικός πολιτισμός. Over.
- Εντολή ανάλυσης κύριου σχεδιαγράμματος. Over.
-Καταγραφή απαραίτητων ειδών για ευτυχείς και ψυχωφελείς διακοπές στις σεληνοειδείς παραλίες κάτω από τον ουρανή θόλο. Over.
 
(Στρατηγική σημασίας συμβουλή: Για να πάνε όλα κατ’ευχήν και η λίστα με τα χρειώδη των διακοπών να μη μετατραπεί σε λίστα του Σίντλερ, θα πρέπει να καταγράψετε ότι θέλετε να πάρετε μαζί σας με σειρά προτεραιότητας. Με την ίδια σειρά θα πρέπει να εναποτείθονται τα χρήσιμα αντικείμενα στη βαλίτσα και να σβήνετε ακολούθως αυτό που έχετε τοποθετήσει μέχρι και στην υπένδυση των αποσκευών σας.)

 
-Μήνυμα ελήφθη. Περαιτέρω πληροφορίες για το εσωτερικό βαλίτσας διακοπών. Over.
-Λέξη- κλειδί: MAΓΙΟ. Over.
 
(Στρατηγικής σημασίας συμβουλή: Πάρτε πολλά μαγιό σας, γιατί όσο και να πάρετε δε θα είναι αρκετά! Διακοπές σημαίνει μπάνιο στο αλατόνερο και ανελέητο ξερόψημα κάτω από το βασιλιά του ηλιακού μας συστήματος. Δεν πιάνουν πολύ χώρο και μπορούν να παίξουν το ρόλο του εσωρούχου!)

 
-Αναφέρατε στοιχεία για τοποθέτηση υφασμάτινου βομβαρδιστικού μηχανισμού πρωινών περιπόλων. Over.
-Πλήρης εφοδιασμός σε δεύτερη φόδρα δεξιά με φλοράλ τοπ και φούστες, ροζ παντελόνι παστέλ απόχρωσης, ψηλόμεσο σορτς. Over.
 
(Στρατηγικής σημασίας συμβουλές: Σε αυτές τις λίγες σειρές γραφής απλά, λιτά και περιεκτικά σας ενημέρωσα τι ακριβώς χρειάζεται να έχετε ως βασικά κομμάτια για να «βομβαρδίσετε» τις αμμουδιές με τις εμφανίσεις-πυρίτιδές σας!
 
Τα λουλουδάτα μοτίβα στα ρούχα είναι ότι πιο καλοκαιρινό και σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στο club των στιλάτων, ενώ λόγω των πληθωρικών μοτίβων δε χρειάζονται τα περιττά κοσμήματα, που σας ζεσταίνουν. Μπορείτε να τα συνδυάσετε μεταξύ τους ή με άλλο μονόχρωμο κομμάτι.
 
Το ροζ παντελόνι λειτουργεί όπως το λευκό. Είναι, όμως, πολύ πιο όμορφο προσδίδοντας ρομαντικότητα και γλυκύτητα καθώς και νεανικότητα. Ταιριάζει με όλα τα παστέλ χρώματα και με έντονα φλουό όπως το φούξια,ενώ λερώνεται πιο δύσκολα από ότι το άσπρο.
 
Τα σόρτς αναμφισβήτητα φοριούνται πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο τους ζεστούς μήνες. Σε διάφορα χρώματα, σχέδια και ποιότητες θα φροντίσουν να μας σώσουν σε όποια «εμπόλεμη ζώνη» και αν βρεθούμε! Ανάλογα με το τοπ, που θα επιλέξετε, έχετε τη δυνατότητα να παίξετε ανάμεσα σε πολλά στιλ... από το σπορτιφ εως το κλασικό elegant.)

 
-Ενημέρωση για ενδυματολογικό εφοδιασμό από αέρoς νυχτερινής εφόδου. Over.
-Μακριά φούστα σε φλουό χρώμα, μακρύ φόρεμα σε έθνικ μοτίβο, μακριά σκουλαρίκια με φτερά και πούπουλα, λευκό ή μαύρο φόρεμα στη μίνιμαλ εκδοχή του. Over.
-Ποσοστό αποτυχίας;  Over.
-Ανύπαρκτο! Over.
 
(Στρατηγικής σημασίας συμβουλές: Στις βραδινές σας «περιπόλους» στα στενοσόκακα του νησιού ή τέλος πάντων του παραθεριστικού μέρους, που αποφασίσετε να κατοικοεδρεύσετε τις λίγες μέρες ξεγνοιασιάς, το μάκρος της φούστας ή του φορέματος, που σέρνεται στο πλακόστρωτο, είναι αρκετά σικ και ευκολοφόρετο. Στα πλαίσια της καλοκαιρινής χαλαρότητας αλλά και της επιδίωξης για εντυπωσιασμό, τα σκουλαρίκια με φτερά σε τυρκουάζ ή κοραλί τόνους δημιουργούν εύφημο ενδυματολογικό αποτέλεσμα για τις επιλογές σας ερχόμενα σε χρωματική αντίθεση με το μαύρισμα.
 
Εναλλακτική επιλογή το ακόσμητο λευκό ή μαύρο φόρεμα... κλασική επιλογή, φορεμένη ποικιλοτρόπως. Όμορφο και άνετο... ό,τι πρέπει για φιλομειδείς διακοπές και παννυχίδες εναρμονισμένες στα γούστα της καθεμίας!)

 
-Αναφέρατε στοιχεία επιπλέον  εξοπλισμού της ίλης του ιππικού της επιχείρησης. Over.
-Σημειώσατε: ψάθινο καπέλο, γυαλιά ηλίου, βερνίκι νυχιών σε φούξια, κοραλί, λάιμ ή σιέλ αποχρώσεις και αντιηλιακό υψηλής προστασίας σα γιαούρτι παχύρευστο! Over.
 
(Στρατηγικής σημασίας συμβουλές: Πάνω σε άλογο δε νομίζω να βρεθείτε, αλλά πάνω σε κανένα γαϊδούρι ή σε κανένα δίτροχο ή σε ξεσκέπαστο τετράτροχο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα «να καλπάσετε»! Για να μη γκαγκανιάσετε, λοιπόν, από τη θερμή, μολαταύτα καλοδεχούμενη, ακτινοβολία, φορέστε και πάρτε μαζί σας το καπέλο σας το οικολογικό και τα γυαλιά ηλίου, που απλόχερα προσδίδουν πόντους στιλ! Στη μάχη κατά του προαναφερθέντος γκαγκανιάσματος θα βρείτε σύμμαχο το αντιηλιακό σας!!!!!!!!!!! Ο υψηλός δείκτης προστασίας επιβάλλεται! Αλειφθείτε παντού! Ακόμη και μέσα στα ρουθούνια... μη λυπηθείτε την ποσότητα! Άλλωστε, ένα μαύρισμα, που είναι να βγει, θα βγει! Γιατί όπως εύστοχα έχω ξανά-μανά- αναφέρει : «Καλύτερα ασθηματίας, παρά εγκαυματίας!»
Σε ένα νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας, πάρτε και το βερνίκι νυχιών σας. Στα χρώματα που πρότεινα, θα σας προσφέρει όμορφο αποτέλεσμα για τα άκρα σας!)

 
-5ΓΔ... 5ΓΔ... σε χάνω... με λαμβάνεις;;;!!! Over.
-3ΑΧ, σε λαμβάνω! Μίλα, χριστιανέ μου, έχουμε και τη νέα στρατολογία να υποδεχτούμε σήμερα. Over.
-Σε λαμβάνω! Τελευταία στοιχεία για την επιχέιρηση με μυστικό κωδικό «Βαλίτσα Διακοπών». Over.
-Όλα τα στοιχεία έχουν δοθεί! Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους! Over.
-Ωσάν στιλβαδάμαντες θα λάμπουν οι στρατιώτες της επιχείρησης! Over.
 
 
Υ.Γ. πρώτον: Αν παρ’όλα αυτά, καταφέρετε να πάρετε μέχρι και τα βαπτιστικά σας για την πενθήμερη παραθεριστική απόλαυση και τελικά, το όχημα που θα είναι ικανό να πραγματοποιήσει τη μετακίνησής σας είναι κάποια νταλίκα με συρόμενο... καλώς. Αν αντέχετε την ανδρική μίρλα, με γειά σας με χαρά σας!
 
Υ.Γ. δεύτερον: «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»... για την κυτταρίτιδα το λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!
 
Υ.Γ. τρίτον: Αγαπήστε το σώμα σας και βγείτε στην παραλία με περίσσιο θάρρος! Η γυναίκα πρέπει να είναι μαλακιά και τρυφερή (όχι βέβαια σαν πλαστελίνη, αλλά σαν αφράτος άρτος!). Ο σωστός ο άντρας το γνωρίζει αυτό και αυτό τον έλκει. Αν θέλει να πιάσει κάτι σκληρό, θα πιάσει τον εαυτό του! Γουρουνόπετσοι...
 
Υ.Γ. τέταρτον: Αυτοί οι Κινέζοι τουρίστες έρχονται στη χώρα μας για να κάνουν διακοπές ή φωτορεπορτάζ;! Αμάν με αυτή την κάμερα... τέτοια εμμονή με το φλάς ούτε ο Άνσελ Άνταμς!
 
Υ.Γ. πέμπτον: Αγαπημένη μου παρέα καλοκαιρινή και αλατισμένη, σας ευχαριστώ για όλα τα όμορφα καλοκαίρια της εφηβείας μου! Μίσχος και σπόρος μίνθης οι στιχομυθίες μας!
 
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Πες του... τι να το κάνω το παλτό στην έρημο;! (part one)
› 
Αξε(σε)σουάρ για δολοφόνους
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 1
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 2
› 
Αν ήμουν άντρας…
© ΙΣΤΟΣ 2024
Βέρα Φραντζή
Η Βέρα Φραντζή από το 1986 και ύστερα άρχισε να ντύνεται…! Διαπίστωσε στη συνέχεια πως και άλλοι άνθρωποι το κάνουν αυτό... όχι όμως με τόση επιτυχία! What a disaster…!
« Bloggers