Μόδα δαγκωτό!
19.5.2012 - 1:35:00 PM 

Υ.Γ. πρώτον: Μεγάλη κατανάλωση σημειώθηκε στο ξανθιστικό οξυζενέ καθώς και αύξηση στη ζήτηση κυανών φακών επαφής, ενώ το σολάριουμ νεκρώθηκε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των τελευταίων εκλογών. Το όνειρο της άρειας φυλής ζει και βασιλεύει και το ελληνικό κοινοβούλιο κυριεύει! Μπουγιουρούμ.

 

Υ.Γ. δεύτερον: Εν τέλει, όμως, θα γίνει η Αθήνα Βερολίνο ή Ουλάν Μπατόρ; Όλες αυτές οι σκέψεις από το παρουσιαστικό του προέδρου απορρέουν. Δε πταίω εγώ.  Ααα ... και από τις προτάσεις του. Ουγκ και ξενομανούγκ.

 

Υ.Γ. τρίτον: Δηλαδή αυτός ο γείτονας έχει γίνει ο Φρέντυ Κρούγκερ με την εργαλειοθήκη. Καλουπώνει στο μπαλκόνι, πριονίζει στο πεζοδρόμιο, σφυροκοπά στην ταράτσα, βιδώνει στη μεσοτοιχία. Αυτό δεν είναι περίοδος σύνταξης, αλλά το ριμέικ του μεσήλικα Μπομπ του μάστορα, ώρα του καλή!

 

Υ.Γ. τέταρτον: (Και συνεχίζοντας την υποστήριξη στο κόμμα που θα φέρει την αλλαγή σε αυτή τη χώρα στο μεταμνημονιακό παρόν και μέλλον:) Και τώρα που η Χρυσή Αυγή μπαίνει στο κοινοβούλιο και θα ασκήσει αυτή την πολιτική της χριστιανικής φιλανθρωπίας για το μόνο που φοβάμαι είναι μην απελάσουν τον Αντρέα Παλομπαρίνι, τον Ιταλό εκφωνητή της «Φόρμουλα Ένα (Δύο-Τρία και Τέσσερα Παιδιά). Τέτοιο πυκνό ίσιο μαλλί είχα να δώ από το video clip «Είναι φάση το αγόρι» με την Παγκράτη.

 

Ό,τι ψηφίσαμε, ψηφίσαμε, γιατί όπως και να΄χει θα ψοφήσουμε... από την πείνα χωρίς πλάκα. Αλλά και φέτος οι ενδυματολογικές προτάσεις των υποψηφίων ήταν όπως και οι πολιτικές... πολύ γκουρμέ για να καταλήξουμε στα σουβλάκια πάλι.

 

Διεξοδικότερα...

 

Αυτά τα συνολόκια της γενικής γραμματέας του Κ.Κ.Ε. με συνεπαίρνουν! Προτιμά να είναι λιτή, απέριττη και άβαφτη πάντα. Έχει περάσει από όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου για να ταιριάζει στις φωτογραφίες με το αλυκό σφυροδρέπανο. Επιπλέον, πρέπει να έχει τον ίδιο κουρέα με τον μπαμπά μου. Δηλαδή εγώ τον έχω ρωτήσει αν την έχει πάρει το μάτι του, αλλά μάλλον τα πρωινά που πάει ο πατέρας μου για να κουρέψει τη φαλάκρα, εκείνη πάει να συντονίσει τις πορείες στα κατά τόπους γραφεία του κόμματος. Αεί και ες αεί φορεί το σοβαρό ταγέρ, που ταιριάζει με τον αγώνα ενάντια στην πλουτοκρατία και τον ιμπεριαλισμό. Πάντα, επίσης, κοτσάρει κολιέ σφυρηλατημένα με τον ιδρώτα του εργαζόμενου καλλιτέχνη του δρόμου. Τα πολύτιμα αυτά περιδέραια, που δίνουν μια νότα Φα (συνήθως... άλλες φορές και Λα και διαπασών... κουφάθηκα!) στο εκλεπτυσμένο image της είναι επηρεασμένα από αρχαιοελληνικά πρότυπα. Πρέπει να κρυφοκοιτάει παλιές φωτογραφήσεις εις του κάμπους και ρωσικά βουνά του Στάλιν, ώστε με επιχειρήματα απτά να προβαίνει στους γνωστούς τόσα χρόνια στο κουρμπέτι χρωματικούς συνδυασμούς. Πρώτη λάνσαρε το κοντό πεντάποντο τετραγωνισμένο τακούνι σε μπλε σκούρο αληθινό δέρμα γυμνοσάλιαγκα στο υπόδημα και από τότε όλες οι θεοσεβούμενες γιαγιές ορκίστηκαν να μην το ξαναβάλουν. Έτσι αυξήθηκαν και οι πωλήσεις σε σκαμπό, γιατί τώρα η υπερήλικη χριστιανή με απώτερο σκοπό να ξορκίσει το «αριστερό κακό» είναι αναγκασμένη να φορέσει εξάποντο τακούνι και άντε να αντέξεις όλο το τροπάριο της Κασιανής όρθια μέσα στη μυσταγωγία του λιβανιού. Τα οβάλ μυωπικά γυαλιά προσθέτουν άλλη μια συγχορδία  χαιραμένου εαρινού styling στην όλη εικόνα της, που μάλλον της έμεινε απωθημένο από την εποχή που ήταν πρώτοι στα τσαρτς οι Beatles και εκείνη ως πιο μεγάλη σε ηλικία και ανάστημα έπρεπε να συμμορφωθεί με την ροή της εποχής της και να ακούει μόνο τους καλοκάγαθους Abba.

Αξέχαστη εμφάνιση: Το necklace σε σχήμα καρδιάς που κοσμούσε το λαιμό, το λεοπάρ πλεκτό σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις της και πάντα οι μεγάλοι γιακάδες φλοράλ υποκάμισων. Αγαπώ.


 

Τα στοιχεία που απαρτίζουν την εμφάνισή του είναι η σοβαρότητα συνάμα με μια νεανική χαλαρότητα αναντάμ μπαμπαντάν καθώς και το κοσμαγάπητο και ποθητό βλέμμα ασκαρδαμυκτί. Σακάκι πάντα σε κλασική γραμμή και τζιν σε σκληρό πανί και απόχρωση σκούρα μπλε που κόβει πόντους από την περιφέρεια είναι οι συχνές επιλογές του. Ποτέ γραβάτα και πάντα ανοιχτό το πρώτο κουμπί, ωστέ να καταπίνει το συσωρρευμένο σάλιο της στοματικής κοιλότητας με περισσότερη ευκολία μαζί με τον αγχώδη πυρετό της μικρής ηλικίας μέσα στους αιεθαλείς συναδέλφους της. Μόνο, όμως το πρώτο!!! Ποτέ το δεύτερο όση ζέστη και να έχει, όση αποτρίχωση να έχει κάνει για να βγει γυμνασμένος και άτριχος στις αμμουδιές. Πιθανολογείται ότι τα βγάζει τελειώς όλα αυτά τα πρώτα κουμπιά και τα αποθηκεύει στο χρονοντούλαμπο της ιστορίας (στο οποίο συχνά αναφέρεται και μου ακούγεται σαν κάτι περίτρανο), ώστε όταν πάρει τα ηνία αυτής της ανεξέλεγκτης χώρας να ανακαινίσει όλο το προεδρικό μέγαρο και να προβεί σε αναστύλωση των πατωμάτων με ψηφιδωτά σχηματίζοντας το όνομά του για να θυμούνται οι παλίοι και να μαθαίνουν οι νέοι! ΑΜΕ! Μαλλί ιπτάμενο και ωραίο με μπόλικες φύτρες έμπροσθεν, οι οποίες αψηφούν το νόμο της βαρύτητας και αποδεικνύουν πως τα βαριά ζελέ δεν ταιριάζουν σε ένα ζεν-πρεμιέ του κοινοβουλίου, αλλά οι ελαφριές λακ που φεύγουν με ένα χτένισμα και μυρίζουν φρεσκοκομμένο άνηθο και ποτισμένο παρτέρι με πατάτες Κατερίνης σοδειάς ανεπηρέαστης στην κλιματική αλλαγή είναι ό,τι πρέπει και εναρμονίζονται με το φορτωμένο σα γαϊδουρι πρόγραμμα του φερόμενου (!) και ως νέου πρωθυπυργού της χώρας.

 

Aξέχαστη εμφάνιση: Το υποκάμισο σε απόχρωση του πράσινου της μέντας και ποιότητας αναμφισβήτητα λίκρας και PVC. Plastic is fantastic και αυτή τη χρονιά στα έδρανα.

 

Ο Ευάγγελος είναι και πολύ πρώτο παιδί και ωραίο de facto. Σακάκι τεντόπανο πάντα σε χαρωπή μπλε απόχρωση, λευκό ή ταλασσί υποκάμισο και πάντα λαιμοδέτης μακρύς και λεπτός. Καλοχτενισμένο μαλλί ψιλής τρίχας και χωρίστρα με φορά στο δεξί τον κρόταφο καλού παιδιού, που αφήνει και υπονοούμενα. Αυταρχικό look και καλογυαλισμένα δετά παπούτσια συμπληρώνουν την εμφάνιση ενός ανυπέρβλητου καθωπρεπισμού, τον οποίο καθωπρεπισμό τόνισε και στη φωτογραφία της προεκλογικής καμπάνιας στην οποία πρέπει να του είχαν κόψει τόσο λιπώδες μάγουλο όσες ελιές είχαν κόψει από το Σημίτη και όση φαλάκρα είχαν αφαιρέσει από τον Παπανδρέου. Λογικά, όλα αυτά πρέπει να βρίσκονται στο προαναφερθέν χρονοντούλαμπο της Ιστορίας του κ.Τσίπρα, αλλιώς δε νοείται τόσος λόγος και παραμύθι για το τίποτα. Τέλος, να πούμε ότι προτιμά τις γραβάτες με σχέδια και ουχί τις μονόχρωμες, γιατί κάποιος στυλίστας του είπε ότι τα patterns βοηθάνε εποικοδομητικά στη χώνεψη ακόμη και αν έχεις καταναλώσει πέντε χιλιάδες θερμίδες σε ένα γεύμα άπειρης μνημονιακής φορολογίας και εξάσκησης βουντού σε όποιον Ανδρέα ποδηλάτη βρίσκεται στο περίγυρό σου. Περί ορέξεως, Πικραμμένος...

 

Αξέχαστη εμφάνιση: Εκείνη με την πουά μπλε και κόκκινη γραβάτα. Κλασάτο.

 

Aναμένετε, γιατί έπονται και οι υπόλοιποι του πολιτικού γίγνεσθαι. Θα γίνει του Ευρωκοινοβολίου...


 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Πες του... τι να το κάνω το παλτό στην έρημο;! (part one)
› 
Αξε(σε)σουάρ για δολοφόνους
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 1
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 2
› 
Αν ήμουν άντρας…
© ΙΣΤΟΣ 2024
Βέρα Φραντζή
Η Βέρα Φραντζή από το 1986 και ύστερα άρχισε να ντύνεται…! Διαπίστωσε στη συνέχεια πως και άλλοι άνθρωποι το κάνουν αυτό... όχι όμως με τόση επιτυχία! What a disaster…!
« Bloggers