Διαλέχτεεεεεεε!!!
14.6.2012 - 11:36:30 AM 
Μια ανείπωτη αλήθεια, που ήρθε ο καιρός να ειπώθει πια, είναι πως εμένα μου κάνουν όλα κλικ όσον αφορά το γυναικείο καλλωπισμό. Δε μπορώ, όμως, να τα γράψω όλα και αυτό είναι ένα μέγιστο πρόβλημα για μένα, το οποίο θα προσπαθήσω να λύσω όπως ένα γόρδιο δεσμό... χρατςςςςςς (αυτό είναι ηχητικό εφέ από κόψιμο άλλου υλικού, αλλά αυτό είχε ξεμείνει, διότι το budget της παραγωγής έχει πέσει πολύ και καταλαβαίνετε!). Θα φωτογραφίσω, λοιπόν, ότι μου κίνησε το ενδιαφέρον στιλιστικά από την πραμάτεια μου και θα σας τα παρουσιάσω με ηθικό ακμαίο, ντόμπρα καλοσύνη και οικονομική σύνεση.
 
Σκεφτείτε το καλοκαιρίνο σας στιλ σαν μια φρεσκοκομμένη φρουτοσαλάτα. Διαλεχτά, ολόδροσα φρούτα της εποχής σας περιμένουν να τα γευτείτε μέσα από ένα οβάλ μπολ και με τα χρώματά τους δημιουργούν μια ελαφριά και γευστική συγχορδία γούστου και ακατάπαυστης απόλαυσης. Τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα υποδήματα και φυσικά το μακιγιάζ έχουν πλήρως μιμηθεί τη φύση της ζεστής αυτής περιόδου και μας κυκλώνουν από παντού με τη ζωογονό και γενεσιουργό δύναμή τους προκαλώντας ενδυματολογικό ντελίριο.
 
Με τέτοια φρούτα φέτος η επιλογή μεταξύ γλυκιάς μπανάνας, ζουμερού κερασιού και χωνευτικού πεπονιού θα είναι ισάξιας δυσκολίας με το δίλλημα φόρεμα, σορτς ή φούστα. Για τέτοια προβλήματα μιλάμε... και οι ενδυματολόγοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά για το 2012.
 
 
Οτιδήποτε φλουό κίτρινο
 
Απ’όλα τα νέον χρώματα που είναι του συρμού, αυτό είναι το πιο κομψό θεωρώ όχι μόνο, γιατί μου θυμίζει την αγαπημένη μου εφηβική ποπ ελαφρότητα, αλλά επιπλέον ταιριάζει απίστευτα με το γκρί του πάγου και με το ξανθό μαλλί. Είναι πιο κλασάτο από το φούξια, πιο ενήλικο τελικά από το πορτοκαλί και φέρει χρώμα βαρύ σαν ιστορία από κώνους προειδοποιητικούς στο οδόστρωμα μέχρι φώτα σε καντίνα διανυκτερεύουσα και μη χολοσκάς για τίποτα.
 
Ιδιαίτερη μόδα χωρίς σύνορα, ηλικία και προσωπικού στιλ είναι το συγκεκριμένο χρώμα εφαρμοσμένο στα πάνω άκρα! Με έναν εύκολο τρόπο έχετε υιοθετήσει το μέγα trend της σεζόν χωρίς φόβο και πάθος για λάθη στιλιστικά.
 
 
H παντελόνα με τα λαχούρια
 
Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να είσαι καλοντυμένη και αέρινη ένα βράδι καλοκαιριού παρά με αυτό το παντελόνι και ένα άσπρο τοπ! ‘Εχεις αξύριστα πόδια; Δεν θες να προκαλέσεις με όλα τα κάλλη σου σε κοινή θέα; Έχεις φάει πολύ παστουρμά το μεσημέρι και νιώθεις ότι έχεις πάρει όσο ξίγκι είχε πάνω το προαναφερθέν αλλαντικό, επομένως, δικαίως θες να καλύψεις τα ακάλυπτα; Θες να φορέσεις τον εικοσάποντο κόθορνο, αλλά κανείς να μη καταλάβει οτι το ύψος σου είναι υποβοηθούμενο με τόσους πόντους θιάπας; Θες να το βάλεις, επειδή σου αρέσει το μποέμ στιλ; Διάλεξε όποιο ερώτημα σε βολεύει για να δικαιολογηθείς στο έτερον ήμισυ, γιατί δεν είναι του γούστου του κάτι τέτοια ενδύματα και κοκορέψου σαν άλλη πεφυσιωμένη κάτοχος πλέουμενου και βάλε!
 
 
To φόρεμα κοκεταρία- λευκή δανδέλα
 
Ήρθε για να μας θυμίσει την ρομαντική μας πλευρά. Το πρωί με φλατ σανδάλι και το βράδι με nude γόβες είναι ιδανικό για θηλυκές εμφανίσεις, που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες! Ταιριάζει αρμονικά με χρυσά κοσμήματα ή και τζιν γιλέκο, αν το επιτρέπει το όλο στιλ σας, η κουπ σας και ο καιρός... γιατί αν ο τέττιξ δεν είναι σιωπηλός σε βλέπω να βγάζεις τη μπέμπελη, όπως λένε και πολλοί και κάτι θα ξέρουν παραπάνω, γιατί περί ιατρικών θεμάτων δεν έχω να πω πολλά... εγώ δυο-τρια χρώματα ξέρω να συνδυάζω και άλλα τόσο υφάσματα. Επίσης, ξέρω να φτιάχνω ανέπαφο από την βαρύτητα φρουί-ζελέ και αυτό παρακαλώ επιθυμώ να γραφτεί στο CV μου.
 
 
To αρχοντικό peplum
 
Ως λεπτομέρεια σε φούστες, μπλούζες και φορέματα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο ιδιαίτερο μοτίβο και κρύβοντας τυχόν ατέλειες στην περιοχή της περιφέρειας. Ολοζωής το σκεφτόμασταν, το 2012 εφευρεύθηκε το συγκεκριμένο πατρόν που αγκάλιαζει τις μεσογειάκες καμπύλες με το όμορφο ισομερές βολάν προσδίδοντας μοναχά γαλλική φινέτσα και τίποτε άλλο. Δίνει και λίγο ύφος της ξεχασμένης λαμπάντα ακόμη και από την Kaoma.
Δηλαδή και της αοιδού να της πούνε για το τραγούδι αυτό και το χορό, θα το έχει ξεχάσει θέλοντας και μη γιατί τέτοιο μαλλί μόνο να το ξεχάσεις πρέπει! Και τίποτε άλλο... για να μη ξεχνιόμαστε! A GIA GIA IIIIIIIIIIIIIII!
 
Mε αυτά και με εκείνα, μια παλιμβουλία θα την πάθετε με τόσες επιλογές... και έρχονται και άλλες πιο καυτές! Και ό,τι λέω, το κάνω πράξη!
 
 
Υ.Γ. πρώτον:
Έχεις κάνει like και στο «...» σίριαλ, μα δεν το παρακολουθούσες; Με ρωτάνε όλο απορία.
- Και στις πάνες Libero έχω κάνει like για ιδεολογικούς πάντα λόγους, σημαίνει ότι φοράω πάμπερς;
 
Υ.Γ. δεύτερον:
Να πάρεις μαζί σου το αγόρι σου στο γάμο, μπας και κολλήσει γαμομικρόβιο, μου λένε προτρεπτικά και καλοπροαίρετα.
- Παιδί μου, σε αυτό το μικρόβιο οι άντρες έχουν κάνει διπλό μαντού και αντιτετανικό! Δεν κολλάνε με τίποτα! Άφθαρτοι.-
 
Υ.Γ. τρίτον: Μια ευγενική χορηγία του κέντρου δηλητηριάσεων για το κάθε ελληνικό νοικοκυριό ή αλλιώς, ιντερνετική διαπόμπευση της μητέρας μου:
Γειά σου, ρε μάνα με τα ωραία σου!
 
Υ.Γ. τέταρτον:
Ωραία απολύμανση έκανες στο ισόγειο, λέω σε ένα από το συνεργείο απολύμανσης.
- Μα γιατί το λέτε αυτό;
- Γιατί τις προάλλες συνάντησα ένα τερεζουλίνι ίσαμε με δύομιση χρονών... ενηλικιωμένο!
- Ααααα... αυτή θα ήρθε από αλλού!
- Μωρέ αυτό είναι σίγουρο! Από την εποχή των δεινοσαύρων πρέπει να ήρθε!
 
Υ.Γ. πέμπτον: Η υποψία μου έγινε πια βεβαιότητα... οι δημιουργοί του φημισμένου τάπερ με μισούν... προσωπικά! Πέρασα τα δέκα λεπτά του εικοσάλεπτου διαλλείματος μου προσπαθώντας να ανοίξω το ρημαδιασμένο επτασφράγιστο με πλαστικό είδος μεταφορικού του κολατσιού μου για να φάω στο τέλος την πανιασμένη τυρόπιττα. Hello… δεν έχουμε πια πόλεμο!!! Όχι ακόμα τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ειρήνη υμίν και ημίν!
 

 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Πες του... τι να το κάνω το παλτό στην έρημο;! (part one)
› 
Αξε(σε)σουάρ για δολοφόνους
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 1
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 2
› 
Αν ήμουν άντρας…
© ΙΣΤΟΣ 2024
Βέρα Φραντζή
Η Βέρα Φραντζή από το 1986 και ύστερα άρχισε να ντύνεται…! Διαπίστωσε στη συνέχεια πως και άλλοι άνθρωποι το κάνουν αυτό... όχι όμως με τόση επιτυχία! What a disaster…!
« Bloggers