Ελάτε να κάνουμε μια ομορφιά
9.11.2010 - 12:18:18 AM 
Πέρασα την περασμένη εβδομάδα από το Notos Home, ψάχνοντας για ηλεκτρικές συσκευές. Όπως βαρυέμαι τα ασανσέρ, πηγαίνω συνήθως με τις (κυλιόμενες) σκάλες. Στον τρόπο που είναι οργανωμένη η ροή των κυλιόμεων σκαλών φαίνεται και η όλη φιλοσοφία του κάθε καταστήματος: από πού θα σε αναγκάσει να περάσεις για να φτάσεις στο τέρμα, και τι θα δεις (μπορεί και να αγοράσεις) στο διάβα σου.

Πού θέλω να καταλήξω; Ότι περνώντας υποχρεωτικά από τα είδη λουτρού στον ημιόροφο, πέρασα δίπλα από αυτή την ομορφιά που φωτογράφισα με το κινητό. 



Ναι, καλά βλέπετε: είναι ένα κάλυμμα λεκάνης τουαλέτας με ασορτί πιγκάλ. Το θέμα είναι ένας νάνος, ένας τρολ, ένας άνεργος Σάντα Κλάους, μια μαργαρίτα, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, μήπως παίρνουμε ναρκωτικά, εγώ απλώς για κατούρημα πήγαινα, τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα, γιατί δεν έχω βρεθεί ποτέ σε σπίτι που έχει τέτοια ομορφιά; Γιατί δεν μπορεί, κάπου θα βρίσκονται αυτά τα καλύμματα εν χρήσει - μπορεί στα Βίλια, στη Θήβα, στην Τρίπολη, στα Λεχώνια, στη Βόλβη, στο Βαμβακόφυτο, μπορεί και πέρα από τα σύνορα...
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Η Τζούλια κι εγώ
› 
Μια κακή συνήθεια
› 
Η Πηνελόπη Δέλτα κι εγώ
› 
Άθενς μπάι νάιτ
› 
Οι δημοσκοπήσεις δεν βάζουν γκολ
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers