Είμαι Dr. Kevin Καφέ (ελπίζω πρόστιμο)
21.9.2009 - 10:46:44 PM 
Το είπα εις το παρελθόν και θα το πω πολλάκις:  ζήτω οι αυτόματοι μεταφραστές. Όλη η σοβαρή ποίηση στα ελληνικά παράγεται πλέον μόνον μέσω αυτών. Βουαλά το τελευταίο δείγμα που έλαβα :

Αγαπητέ φίλε, 
  
Πώς είστε σήμερα και την οικογένειά σας; Ελπίζω πρόστιμο, είμαι Dr.kevin καφέ. Από Haledon, Βορειοδυτικού Λονδίνου, εδώ στην Αγγλία. Δουλεύω για Natwest Bank Corporation Λονδίνο. Είμαι γράφετε από το γραφείο μου, ότι θα είναι ένα μεγάλο όφελος για τους δυο μας. Στην υπηρεσία μου, είναι ο βοηθός διευθυντής (Greater London Περιφερειακό Γραφείο, ανακάλυψα ένα εγκαταλειμμένο ποσό των 12,5 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ Dollars (δώδεκα εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες μας δολάρια) σε λογαριασμό που ανήκει σε έναν από τους αλλοδαπούς πελάτες μας Αργά κ. Thompson Μόρισον Αμερικής πολίτης ο οποίος δυστυχώς έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα της Alaska Airlines Flight 261 που συνετρίβη στις 31 Ιανουαρίου 2000, καθώς η σύζυγός του και μόνο κόρη. 
  
  Η επιλογή του επαφή με εσάς είναι ξύπνησε από τη γεωγραφική φύση της όπου ζείτε, κυρίως λόγω της ευαισθησίας των συναλλαγών και το απόρρητο στο παρόν. Τώρα τράπεζα μας περιμένει για κάποια από τις συγγενείς να έρθουν τα πάνω για τον ισχυρισμό, αλλά κανείς δεν το έπραξε. Εγώ προσωπικά έχει ηττήθηκε στον εντοπισμό των συγγενών για 2 χρόνια τώρα, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για να σας παρουσιάσω ως το πλησιέστερο συγγενή / Θα Δικαιούχος με τον θανόντα, έτσι ώστε τα έσοδα του λογαριασμού αυτού αποτιμάται σε 12,5 εκατομμύρια δολάρια μπορεί να καταβληθεί σε εσάς. 
  
Αυτό θα πρέπει να καταβληθεί ή θα μοιραστεί σε αυτά τα ποσοστά, το 60% σε μένα και 40% σε σας. Έχω εξασφάλισε όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίρρωση του ισχυρισμού αυτού που κάνουμε. Το μόνο που χρειάζομαι είναι να γεμίσουν τις δεξαμενές στα ονόματα για να σας τα έγγραφα και να νομιμοποιήσει την ενώπιον του δικαστηρίου εδώ για να σας αποδείξουμε ως ο νόμιμος δικαιούχος. Το μόνο που μπορώ να απαιτούν τώρα είναι ειλικρινής συνεργασία σας, Εμπιστευτικότητα και εμπιστοσύνης που θα μας επιτρέψουν βλέπει μέσα από αυτή τη συναλλαγή. Σας εγγυώμαι ότι αυτό θα πρέπει να εκτελείται σύμφωνα με μια νόμιμη ρύθμιση που θα σας προστατεύσει από οποιαδήποτε παραβίαση του law.Please, να μου το εξής: όπως έχουμε 7 ημέρες για να το διασχίζουν. Αυτό είναι πολύ URGENT PLEASE. 
  
1. Πλήρες: Όνομα: 
2. Σας: Τηλέφωνο: 
3. Επικοινωνία Διεύθυνση σας: 
4. Ηλικία: 
5.Core Job / Επάγγελμα: 
6..sex: 
  
Έχοντας περάσει από μια μεθοδική αναζήτηση, αποφάσισα να επικοινωνήσουμε μαζί σας ελπίζοντας ότι θα βρείτε την πρόταση αυτή ενδιαφέρουσα. Παρακαλούμε για την επιβεβαίωσή σας από αυτό το μήνυμα και δείχνει το ενδιαφέρον σας, θα σας παράσχει περισσότερες πληροφορίες. Προσπάθεια για να με ενημερώσετε την απόφασή σας και όχι με κρατά. 
  
Με τις καλύτερες ευχές, 
Dr.kevin Brown 

 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Τζούλια 2 Μαύροι
› 
Το σουτιέν της Ιουλίτας
› 
Όταν η Τζούλια ήταν μελαχρινή
› 
Η Τζούλια κι εγώ
› 
Γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers