Η Τζούλια κι εγώ
6.3.2010 - 9:59:36 PM 
Της δε γυναικός σμικρός ο καιρός, καν τούτου μη ΄πιλάβηται,
ουδείς θέλει γήμαι ταύτην, οττενομένη δε κάθηται
Αριστοφάνης

When you've got it, flaunt it, baby, flaunt it!
Max Bialystock

A bottle of white wine and you
Iggy Pop
 
(Όποιος αναγνώστης αντιλαμβάνεται μπορεί να διαβάσει μόνο τον τίτλο
και τα τρία mottora και να αγνοήσει το σώμα του κειμένου.
Δεν λέω τίποτε περισσότερο ή πιο βαθυστόχαστο παρακάτω. Γ.Β.) 



Εν αρχή ην η Τζούλια. Και μιλάμε για την πιο πρόσφατη Τζούλια, την Αλεξανδράτου, και όχι για την τέως σύζυγο Τόλη Βοσκόπουλου. (Φανταστείτε λίγο να ήταν σήμερα αυτή η Τζούλια, η Παπαδημητρίου, η Υπουργός Τουρισμού. Μπρρρρ...)

Τώρα που ξεκαθαρίσαμε αυτή τη συνωνυμία μεταξύ γυναικών που στη λαϊκή της Καλλιδρομίου αναφέρονται μόνο με το μικρό τους όνομα και όλος ο κόσμος καταλαβαίνει σε ποιαν αναφέρεται, να ξεκαθαρίσουμε και κάτι ακόμα: η Τζούλια είχε εξαιρετικό στήθος, από τα καλύτερα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα. Είχα τόσο συγκινηθεί από το στήθος της που το είχα αποκαλέσει βιότοπο ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους σε παλαιότερη ανάρτηση. Αλλά η Τζούλια πήγε και το εγχείρησε. Και τώρα κατάλαβα το γιατί. 


Δεν είναι τυχαία η Τζούλια, και ούτε ενεργεί τυχαία. Υπάρχει σχέδιο, και όποιος την υποτίμησε απλώς δεν κατάλαβε το μέγεθος και τη λειτουργία της μηχανής. Και το πλήρωσε, έστω 19,90 ευρώ. 

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε πανελληνίως γνωστή από το κλασικό εφαλτήριο των φερέλπιδων νεανίδων, τα καλλιστεία του Αντέννα. Οι κατά καιρούς νικήτριες ή διακριθείσες είτε βολεύονταν με μια θέση στο κανάλι του κυρίου Κυριακού, που είχε σκύψει με στοργή από πάνω τους, είτε παντρεύονταν κάποιες πλούσιες ψωνάρες τύπου Πέτρου Κωστόπουλου*, είτε ακολουθούσαν καριέρα στην εγχώρια σόου-μπιζ ως... ως τι; Ως κάποιες που τις είδαμε στην τηλεόραση.

Όχι ότι δεν υπήρχαν παλαιόθεν και άλλα μέσα προβολής (να θυμηθούμε τον Ταχυδρόμο του Νίκου Κυριαζίδη και του Ζάχου Χατζηφωτίου) ή νέα (οποιαδήποτε εκπομπή του Αναστασιάδη, του Δρυμούση, του Καμπούρη, του Πετρίδη και κάτι άλλων θλιβερών που μου διαφεύγει το όνομά τους). Η σχέση τηλεόρασης-δημοσιότητας-βίζιτας τα τελευταία χρόνια έγινε απτή, από την σύλληψη της Πέπης Τσεσμελή για πορνεία (επειδή εξεδίδετο άνευ αδείας στην οδο Φυλής) ως την πιο πρόσφατη (Οκτώβριος 2009) σύλληψη της Μαριάνας Μπερερή για πορνεία και ναρκωτικά.


(Συμπέρασμα α: τα πράγματα σφίξανε, και πλακώσανε τα ντραγκς. Συμπέρασμα β: μα ήταν τόσο ξανθιά η Πέπη; Χωρίς άδεια; Και με τόσο χαμηλές τιμές;) 

Ήρθε λοιπόν η στιγμή της Τζούλιας. Ενώ το 2002 είχε βγει Μις Γιανγκ, το 2006, τότε που η Τζούλια ήταν 21 ετών και η φύσις ηύρε την καλή και την γλυκιά της ώρα, ενώ ήταν καταφανώς η καλύτερη της σειράς της, ἐχασε το χρίσμα της Σταρ Ελλάς. Το πράγμα, κυρίες και κύριοι, στράβωσε εκεί ακριβώς

Θυμάμαι παλιά κάποιον δυστυχή να έχει γεμίσει την Αθήνα με στένσιλ που έγραφαν 
ΚΑΤΣ=ΣΙΚΕ
ΟΛΑ ΑΠΑΤΗ
Κάπως έτσι και η ψυχή της σμικράς Τζούλιας πρέπει να ετρώθη, να επλήγη πλήγμα βαρύ, και μέσα της το γινάτι να υπαγόρευσε: θα τους δείξω τους μαδερφάκερς. Και ξεκίνησε το τετραετές αναπτυξιακό πρόγραμμα, που κατέληξε σε Ρέβηδες και Σιανίδηδες μέσω... μέσω πολλών που θα προτιμούσαν να ξεχάσουν την ανάμιξή τους. 

Η κοπέλα δεν είναι σπινθηροβόλο πνεύμα (αν ήταν θα έπαιζε τους όποιους ρόλους της καλύτερα), αλλά δεν είναι βλαξ. Φρόντισε να να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα και τα προσόντα της και να βγάλει χρήματα. Κι άλλες το κάνουνε, αλλά η Τζούλια ήταν η πρώτη που το έκανε με μια επίχριση επαγγελματισμού. (Αν είχε καλύτερο μάνατζερ, θα έκανε καλύτερες δουλειές, Τόσο απλά. Δηλαδή για να θυμηθούμε το ανέκδοτο και κώλοι υπάρχουνε, και λεφτά υπάρχουνε, λείπουνε οι ενδιάμεσοι.)

Γιατί έγινε τόσο νταβαντούρι με την πορνοταινία της Τζούλιας; Διότι η Τζούλια δεν είναι σαν τις άλλες κορασίδες. Έχει την πανελλήνια αναγνώριση, δεν είναι τοπικής εμβέλειας. Είναι εστεμμένη, όχι άσημη. Ξέρουμε λεπτομέρειες για την ίδια και την οικογένειά της. Και, το προϊόν του μόχθου της (ή τουλάχιστον η αποτύπωσή του σε πίξελ) διατίθεται τοις πάσι στα περίπτερα της επικρατείας. Καμία άλλη συνάδελφός της δεν έχει τολμήσει να το κάνει αυτό. (Ευελπιστώ, φυσικά, ότι οι Κυριακάτικες εφημερίδες στο πολύ κοντινό μέλλον θα πείσουν και άλλες κοπέλες να γυρίσουν πορνοταινίες για να τις διανέμουν δωρεάν με το φύλλο. Δηλαδή να αφήσει τα προσχήματα και τις ντροπές ο Θέμος και να κάνει επιτέλους αυτό για το οποίο είναι προορισμένος.)


Έχουμε επιτέλους μια εγχώρια διασημότητα που έγινε πορνοστάρ πρώτης τάξεως και δη σε hardcore. Τι κι αν δεν ξέρει να παίζει. Τι κι αν δεν ξέρει και δεν μπορεί και δεν κάνει ένα σωρό πράγματα που θα ήταν χρήσιμα σε αυτό το επάγγελμα. Τι κι αν έχει κυτταρίτιδα. Αυτά είναι λεπτομέρειες. Το θέμα είναι ότι γκρεμίστηκε ένας τοίχος και κάναμε ένα ακόμη βήμα προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Πρέπει να το χαιρετίσουμε όπως του αρμόζει (γιατί νομίζετε ότι κάθομαι και γράφω τόσην ώρα;) και να επιμείνουμε, ο καθένας με όσες δυνάμεις διαθέτει, για να δούμε και εγχώριους άντρες πορνοστάρ, γιατί (σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες) ο παρτενέρ της Τζούλιας στην υπερπαραγωγἠ ήταν αλλοδαπός. Ντροπή μας.  


* Εντάξει, μία παντρεύτηκε τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος, συμπεριλαμβανομένης της παρούσης. 
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Η Τζούλια κι εγώ
› 
Μια κακή συνήθεια
› 
Η Πηνελόπη Δέλτα κι εγώ
› 
Άθενς μπάι νάιτ
› 
Οι δημοσκοπήσεις δεν βάζουν γκολ
© ΙΣΤΟΣ 2024
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers