Ο Ανεξίτηλος Πράκτωρ
3.7.2010 - 8:09:29 PM 

Διάβασα σήμερα στην Καθημερινή ότι η Πάρις Χίλτον αναστάτωσε το Μουντιάλ. Σε κανένα παίχτη θα ρίχτηκε, σκέφτηκα. ενθυμούμενος την σύντομη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία με έκανε να προβληματιστώ για το κατά πόσον πρέπει να στειρὠνονται και οι άνθρωποι. Διαβάζω λοιπόν ότι «Η Πάρις Χίλτον ανακρίθηκε σήμερα από την αστυνομία στη Νότια Αφρική για ισχυρισμούς σχετικά με κάπνισμα μαριχουάνας, δήλωσε ένας πράκτορας δημοσίων σχέσεων εκ μέρους της Χίλτον». 

Μάλιστα. Πράκτορας δημοσίων σχέσεων. Κι αναρωτιέμαι, μεταφραστές έχει η εφημερίδα ή απλώς περνάει τα κείμενα από το Google; Και διορθωτές έχει ή ασχολούνται όλοι με τα κείμενα του Παπαχελά; Γιατί την περασμένη βδομάδα είχα διαβάσει στην ίδια εφημερίδα για ένα σκάφος ότι «Τα χερούλια και οι γάντζοι είναι φτιαγμένα από ανεξίτηλο αλουμίνιο και, όποτε είναι δυνατό, εξαφανίζονται όταν δεν είναι σε χρήση.»

Μάλιστα. Ανεξίτηλο αλουμίνιο. Και αυτοεξαφανιζόμενο κιόλας. Θέλω κι εγώ ένα τέτοιο σκάφος! Την Πάρις κρατήστε την, χάρισμά σας, και τον πράκτορά της επίσης... 
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Ανταπόκριση από το Χρηματιστήριο των Λέξεων
› 
Πάλι ντόρτια ήφερα
› 
Άσε μας κουκλίτσα μου.
› 
How Big Is Julia?
› 
Είμαστε όλοι καλλιτέχνες
© ΙΣΤΟΣ 2022
Γιάννης Βαρβάκης
Γεννήθηκε ως Ιωάννης Λεοντίδης στα Ψαρά γύρω στα 1745. Πέθανε στη Ζάκυνθο στα 1825. Έκτοτε, επιστρέφει όποτε το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.
« Bloggers