Αν ήμουν άντρας…
24.1.2011 - 11:50:50 AM 
Δε θέλω να απαρνηθώ τη γυναικεία μου φύση. Ούτε γράφω αυτό το κείμενο για να λοιδορήσω το δυνατό (και πάσχον συνάμα!) φύλο, αν και πολλά μας τα κάνανε τώρα τελευταία. Απλώς, θέλω να δώσω συμβουλές styling στα αγόρια, γιατί και αυτά ψυχή έχουν και σώμα για να καλύψουν με ύφασμα. Και αν δε με διαβάσουν εκείνοι, θα με διαβάσουν οι γυναίκες τους και θα τους ντύσουν, όπως (τους) πρέπει. Άλλωστε, πολλοί άντρες μαθητεύουν ακόμα και στον ενδυματολογικό τομέα δίπλα στα εκάστοτε ταίρια τους (να μην αναφερθώ σε πόσους εξανθρώπισα!) και αλλάζουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τα ρούχα. Αν, λοιπόν, ήμουν άντρας για μία μονάχα μέρα…
 
Θα ξυπνούσα το πρωί και το πρώτο πράγμα που θα έκανα ήταν να περιποιηθώ το κοντοκουρεμένο μου γένι ή αλλιώς να ξυριστώ. Αν το γένι μου είναι μακρύ, τότε το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνω είναι να προσευχηθώ για το ποίμνιο μου (εν ολίγοις δε νοείται να έχεις γενειάδα, αν δεν είσαι κληρικός). Εξαιρείται ο Τζίμης Πανούσης, επειδή είναι απλά θεός. Βάλτε το after shave σας ή ακόμα καλύτερα μία ενυδατική! Καλό θα σας κάνει! Μαλακά μαγουλάκια, έτοιμα για φιλάκια. Πόσο men’s friendly γράφω. Παναθηναϊκός, λέμε!
 
Θα καθάριζα τα παπούτσια μου!!! Είτε All stars, είτε μοκασίνια, είτε αθλητικά, είτε παντόφλες με διχάλα πρέπει να είναι καθαρά και περιποιημένα! Γιατί όταν αντίκρισα όμορφο αγόρι με αθλητικό υπόδημα με κατάμαυρη μύτη, κόντεψα να πάρω τον ομμάτιον μου και να φύγω, να πάω αλλού (στο διπλανό τραπέζι με τον τύπο με τα καθαρά παπά!). Δε θα σας πάρει πολύ χρόνο και είναι τόσο απαραίτητο για να δείχνεις και να είσαι καθαρός (γιατί μισή αρχοντιά είναι η καθαριότητα και άλλη μισή, λέω εγώ, να αποχαιρετάς, όταν φεύγεις… κοινώς ευγένεια, αλλά που να τη μάθεις;). Ολυμπιακός, λέμε!
 
Θα επέλεγα να φορέσω κάτι άλλο εκτός από jeans. Γιατί ωφέλιμο είναι για την αισθητική των υπολοίπων να μην παρεκκλίνεις από την πεπατημένη (ειδικά αν δεν είσαι σίγουρος), αλλά αν θες να εντυπωσιάσεις τη κοπέλα με τη ξανθιά καούκα απέναντι «περπάτα το» το styl σου ένα βήμα παρακάτω (ή παραπάνω). Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό και χάσκον, όταν ανακαλύψεις πόσο ευκολοφόρετο μπορεί να είναι ένα υφασμάτινο παντελόνι και πόσο όμορφο θα δείχνει το όπισθεν σου (δηλαδή, μη πάει και χαράμι τόσο γυμναστήριο… έχεις τρέξει τρεις χιλιάδες φορές την Πειραιώς πάνω κάτω στο διάδρομο). ΑΕΚ, λέμε!
 
Θα φορούσα πιο συχνά σακάκι για πανωφόρι, οποιασδήποτε ηλικίας άντρας και να ήμουν. Το σακάκι είναι ένα ένδυμα, το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Το κυριότερο, όμως, του ατού είναι ότι είναι φιλήδονα προσδιοριστικό στοιχείο της αντρικής εμφάνισης. Ταιριάζει με το σωματότυπό σας και σας κάνει να φαίνεστε αρρενωποί και macho. Οπότε να το φοράτε πιο συχνά και να ξέρετε πως όλες οι γυναίκες στη θέα ενός κουστουμιού υποτάσσονται. Όχι, όμως, και της γραβάτας. ΟΦΗ, λέμε!
 
Θα έφτιαχνα τα μαλλιά μου με τη σωστή ποσότητα gel. Πριν ανοίξετε το ρημαδο-κάπακο της συσκευασίας του προϊόντος styling για να το εφαρμόσετε στο κεφάλι σας , διαβάστε τις οδηγίες. Το ξέρω πως είναι το πιο βαρετό πράγμα στη γρήγορη ανασκόπηση των βαρετών πραγμάτων της ζωής σας. Το ξέρω πως είναι πιο ανιαρό και killing boring ακόμα και από το να περιμένεις έξω από τα δοκιμαστήρια το κορίτσι σου, που δοκιμάζει το εξακοσιοστό μαύρο μικρό φόρεμα. Το ξέρω, το ξέρω, το ξέρω, σας λέω!!! Το γιγνώσκω σε μεγάλο βαθμό! Αλλά μιλάμε για το πώς θα δείχνουν τα μαλλιά σας για μία ολόκληρη μέρα. Οπότε δείξτε σθένος και διαβάστε. Θα σας βοηθήσουν οι οδηγίες αυτές! I promise (στο λόγο της γυναικείας μου τιμής, γιατί τη δική σας την αντρική, δεν την έχω σε μεγάλη υπόληψη)! Αν παρ’ όλα αυτά, το αποτέλεσμα θυμίζει το Τravolta στο “Saturday’s night fever” και δεν έχετε γυρίσει με χρονομηχανή στη δεκαετία του ’80, τότε σημαίνει (κρατηθείτε, γιατί δε ξέρω πως θα το πάρετε αυτό, που έχω να σας πω) πως το gel δεν είναι το κατάλληλο προϊόν για την κόμη σας και πρέπει να πειραματιστείτε με υλικά όπως γαιάνθρακα… κάνω πλάκα… όπως αφρό, κάποια κρέμα διαμόρφωσης ή λακ. ΠΑΟΚ, λέμε!
 
Θα ήμουν απλός, άνετος και κομψός με την «αντρική» έννοια. Όχι μεγάλες ζώνες, όχι παντελόνια με σκισίματα, όχι t-shirts με λογότυπα από ομάδες ή μπάντες, όχι σομόν! (Δε ξέρω άλλες ομάδες της Super League!)
 
 
Υ.Γ πρώτον: Aφού το πάτε (που το πάτε) το κορίτσι στο σπίτι του, περιμένετε να μπει μέσα στο σπίτι, πριν γκαζώσετε! Κυκλοφορούν και ανώμαλοι. Αυτό ως φιλική συμβουλή και χορηγία από τo VERA corporation.
 
Υ.Γ δεύτερον: Όταν έχουμε δίπλα μας έναν άντρα, νομίζουμε πως δε θα τα καταφέρουμε χωρίς αυτόν, όταν φεύγει και πάει στη διπλανή κυψέλη με το μέλι. Αλλά η σχέση είναι σαν την ομάδα ποδοσφαίρου. Και οι παναθηναϊκοί, εικάζω, πως δε μπορούνε να φανταστούν την ομάδα του χωρίς τον Cisse, αλλά κάποιοι στιγμή θα μετεγγραφεί ή θα αποσυρθεί. Τότε, θα έρθει ο νέος παίκτης, που μπορεί να είναι ακόμα πιο καλός σκόρερ!
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Πες του... τι να το κάνω το παλτό στην έρημο;! (part one)
› 
Αξε(σε)σουάρ για δολοφόνους
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 1
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 2
› 
Αν ήμουν άντρας…
© ΙΣΤΟΣ 2024
Βέρα Φραντζή
Η Βέρα Φραντζή από το 1986 και ύστερα άρχισε να ντύνεται…! Διαπίστωσε στη συνέχεια πως και άλλοι άνθρωποι το κάνουν αυτό... όχι όμως με τόση επιτυχία! What a disaster…!
« Bloggers