Spring’s evenings
13.3.2012 - 10:47:39 AM 
Η εαρινή μόδα είναι φέτος πιο λιμπιστική και από ένα μελωμένο αφράτο τσουρέκι! Μυρίζει πιο ευωδιαστά και από ένα φρεσκοποτισμένο ανθισμένο νυχτολούλουδο λίγο πριν δύσει ο πορτοκαλένιος ήλιος. Είναι τόσο ποικοιλόχρωμος και από ένα παιδικό κολάζ κοριτσίστικης φαντασίας. Έχει πάρει τέτοια τροπή ανανέωσης όσο και το ελληνικό δημοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης (το χάλασα ε;;;!!!).
 
Για να ξεμπλέξουμε όμως το αδυσώπητα μπερδεμένο κουβάρι των τάσεων της ανοιξιάτικης μόδας για το 2012, θέλει περίσσια περίσκεψη και μπόλικη περισυλλογή από αυτού του είδους την νοητική διαδικασία, που μόνο ένα θηλυκό πλάσμα μπορεί να κατέχει! Όλα, λοιπόν, τα trends δεν είναι για κάθε στιγμή της ημέρας όπως το σουβλάκι, που το βουτάς και στον ντεκαφεϊνέ σου, άμα λάχει και έχει μείνει αποβραδύς! Τοιουτοτρόπως, είδαμε τις προάλλες κάποιες πρωινές επιρροές στις εμφανίσεις μας από τα μέχρι τώρα ενδυματολογικά δεδομένα, αλλά δε μπορώ να σας αφήσω έτσι για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, γιατί έχετε και πολλά σουβλάκια να φάτε μέχρι να έρθει ο Μορφέας να σας εναγκαλίσει και ο γύρος χοιρινό είναι δύστροπο κρεατικό και φοβάμαι για την κοιλιακή σας ακεραιότητα.
 
Μωρολόγησα πάλι σήμερα και μας πήρε το απόγευμα πάλι... πρέπει να είναι νταν...
 
 
16:00 μ.μ
Είναι η ώρα που μπορεί να πάτε γυμναστήριο ή στο κοντινό γήπεδο να ρίξετε και δύο τρεχαλητούς γύρους, για να δείτε το αν είσαι περίακτος σου φέρνει ιλίγγους. Για σένα, λοιπόν, μικρή μου αθλήτρια, το sporty look είναι ό,τι πιο ωφέλιμο από τη μόδα του συρμού και θα σε διευκολύνει σε υπέρτατο βαθμό, όπως βοηθάει τη Ντόρα τη μικρή εξευρενήτρια το ομιλόν σακίδιο, γιατί άμα είσαι και ανεβασμένη εις το κατσάβραχον και έχεις και το φίλο σου το πιθήκιον να μαζεύεις σε κάθε γωνιά του δρόμου, τι να πρωτοπρολάβεις να κάνεις; Να ψάξεις για το χάρτη; Να αποφύγεις την κακιά αλεπού; Να βρεις τη λύση στο αίνιγμα (μα με τι άγχος γεμίζουν τα νήπια!). Αααα τι έλεγα... και όπως και να το κάνεις, φέτος το αθλητικό ενεργητικό σου κάρμα μία δόση γκλαμουριάς θα την εισπράξει, αφού δεν το λυπήθηκαν ούτε το χρώμα ούτε το ψεύτικο μπριγιάντι οι σχεδιαστές... για να μη πω για την αριθμολογιά στα μπλουζάκια (τέτοια εμμονή ούτε ο Λεφάκης με τον αριθμό 57!). Εντέλει, μια χαρά και δυό ευδαιμονίες θα τα φορέσεις τα αστικά σύνολα γυμναστικής. Άντε και καλή εξαφάνιση της κυτταρίδας και γλουτοί ανεβασμένοι στο ρετιρέ του κορμιού σας.
 
 
18:00 μ.μ.
Τι πιο καλαίσθητο και περιαυγές από το να δώσετε μια υπερμέγιστη προώθηση στο στιλ σας με συνδυασμό διαφορετικών και ποικίλων prints; Το γνωρίζω πως το φοβάστε και πιστεύετε ότι θα φέρει όλιγον τι από ζαλάδα τοκετού το να φορέσετε για παράδειγμα μπλούζα με φλοράλ μοτίβο και φούστα με έθνικ επιρροή, αλλά και γι’αυτό υπάρχει η λύση της ουδετερότητας του ενός κομματιού του συνόλου σε παστέλ ή έντονους τόνους ή ακόμη και το πολυθρύλητο τζιν σας και ας πάει και το παλιάμπελο, βρε ετεροθαλή αδερφέ, που μοιάζεις με ξεχτένιστο κανταΐφι, που μόλις σηκώθηκε από μεσημεριανή σιέστα και τον χτύπησε κατακούτελα ο τυφώνας Κατρίνα (Ντενέβ και βάλε!).
 
Αν πάλι επιλέξετε ένα φορεματάκι αέρινο και κοκεταρία σκέτη με ολούθε τριαντάφυλλο ή έστω μια γαρδένια του Carnation- τι πίνεις και δε μας δίνεις, τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα και από το να λες το δελτίο καιρού τους τον Ιούλιο σε ελληνικό κανάλι. Ήλιος, ήλιος, ήλιος και πάλι ήλιος καυτός και λαμπερός να φωτίζει το δρόμο σου με το μεσοφόρι σου το ωραίο το μεσάτο! Τζαμάουα!
 
Με αυτά και με εκείνα θα περάσετε ένα όμορφο δροσερό σούρουπο με ανεξίτηλες εμφανίσεις στις μνήμες των υπολοίπων! Και όσο για το βράδυ... σας έχω περίτεχνα σύνολα υψηλού κυβισμού καλογουστιάς και θεαθήναι!
 
 
Υ.Γ. πρώτον: Και εκεί που δεν ξέρω τι να γράψω για εύθυμο υστερόγραφο, η όλο και αυξανόμενη μυωπία μου με βοηθάει προς τέλεση γελοίων συμβάντων...
6 το πρωί νυχτιά και αγιάζι και κάνω σήμα στο περιπολικό να σταματήσει να με πάρει κούρσα!!!
 
Υ.Γ. δεύτερον: Οι προσφορές/εκπτώσεις/τιμές ευκαιρίας σε υλικά αγαθά προκαλούν στις γυναίκες ότι και η ζάχαρη στους μύκητες... ΕΠΙΘΕΣΗ! ΓΙΟΥΡΓΙΑ!
 
Υ.Γ. τρίτον: Jamais πειθήνια ξανά! WE CAN DO IT!
 
 
 Permalink 
« Homefood
Αρχείο
Δημοφιλή
› 
Πες του... τι να το κάνω το παλτό στην έρημο;! (part one)
› 
Αξε(σε)σουάρ για δολοφόνους
› 
Μεθεόρτια μόδας vol. 1
› 
Αν ήμουν άντρας…
› 
Άσματα ασμάτων
© ΙΣΤΟΣ 2024
Βέρα Φραντζή
Η Βέρα Φραντζή από το 1986 και ύστερα άρχισε να ντύνεται…! Διαπίστωσε στη συνέχεια πως και άλλοι άνθρωποι το κάνουν αυτό... όχι όμως με τόση επιτυχία! What a disaster…!
« Bloggers